Ezúttal családi vállalkozáson és domain neveken veszekszik a szolnoki ellenzék és kormánypárt

Megosztás

A hivatalos kampányidőszak kezdete előtt néhány nappal új fokozatba kapcsolt a kormánypárt és ellenzék konfliktusa Szolnokon: a Tegyünk Szolnokért arról írt, Ádám Csaba áll a Ténykergetők oldal és a Minden Döntés Számít nevű párt mögött, ezt az internetes domainek központi nyilvántartására alapozva állították. Hamar érkezett a válasz, Ádám szerint minden megrendelőt kiszolgálnak.

A domain név egy meglehetősen könnyen értelmezhető kifejezés, ez a webkiszolgálók azonosítására szolgál. Nagyon egyszerűen úgy lehetne megfogalmazni, a domain a honlap neve.

A Tegyünk Szolnokért a Facebook-oldalán lebukásként könyvelte el, hogy a „Ténykergetők című fideszes gyalázkodó oldal és a Minden Döntés Számít nevű álcivil párt” domain neve az Ádám Csaba tulajdonában lévő Adacsa Kft.-nél van. „Vagyis Ádám Csaba próbálja besározni a Fidesz ellenfeleit, és ő pénzeli a a magát függetlennek álcázó, de valójában fideszes érdekeket szolgáló párt oldalának működését is!” – írták, majd felszólították, hogy távozzon a közéletből.

Ehhez mellékelték a hivatalos domain nyilvántartó adatait is, valóban az látszik, hogy az mdsze.hu és a tenykergetok.hu is az Adacsa Kft. használatában működik.

Ádám Csaba válaszolt a vádakra. „Több mint 20 éve informatikával foglalkozom, minden megrendelőnket kiszolgáljuk, legyen az Györfi Mihály (DK), Németh Attila (MDSZ), vagy Bartus Gábor (Ténykergetők), politikai nézetektől függetlenül, a legjobb minőségben!”

Azt írta továbbá, a baloldal első ígéretét máris megszegte és személyén keresztül a családi vállalkozása tevékenységét igyekszik támadni.

Szalay Ferenc polgármester néhány nappal ezelőtt írt méltató posztot Ádám Csabáról, szerinte „az a jelölt lehet, aki mindent megtesz a Tallinn-Alcsiért, s közös otthonunkért, Szolnokért”, és egyúttal bejelentette, hogy ő lesz a Tallin-Alcsi körzet Fidesz-KDNP által támogatott jelöltje júniusban.

Kép: Szalay Ferenc Fb

Kapcsolódó cikkek