Szalay Ferenc tíz főbűne – a vénkurvázástól a szolnoki kikötőig

Szalay Ferenc 18 éve Szolnok polgármestere. Sok minden történt a város életében ez idő alatt, de most kifejezetten a regnáló városvezetőnk megvalósulatlan ígéreteit és egyéb emlékezetes pillanatait vesszük górcső alá. A lista hosszú, de nem volt nehéz dolgunk összeállítani: a Tiszaligeti Strandtól a Csáklya úti hídon át az önkormányzati bérlakások kiárusításáig sok projekt szerepel rajta. A cikkünk végén szavazzon, melyik az ön “kedvence”!

Tovább olvasom

Alaposan megtévesztő, hogy több közúti tábláról nem vették le, hogy már nem ingyenes az M4-es szolnoki elkerülője

Alaposan megkavarta a közlekedőket, hogy a közösségi oldalon elterjedt fotók szerint több közúti táblán még nem “állították át”, hogy már fizetős az M4-es szolnoki elkerülője. Holott január 1-től már nem ingyenes a szakasz.

Tovább olvasom

Ismét a forgalommal szemben haladt egy autós az M4-esen, kiderült, ittas volt

Egy törökszentmiklósi lakos közlekedett személygépkocsival szeptember 7-én 16 óra 55 perckor Tiszapüspöki külterületén. Az M4 számú autóútra szabálytalanul, a forgalommal szemben hajtott fel Törökszentmiklós irányába, majd a 113. kilométerszelvényben összeütközött a szemből szabályosan közlekedő személyautóval. A helyszínen a rendőrök a járművezetőkkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely a törökszentmiklósi férfinél pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben büntetőeljárást indítottak járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gépjárművezetők 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Forrás: police.hu

Tovább olvasom

Kisteherautó és személyautó ütközött Szolnok közelében az M4-esen

Baleset történt az M4-esen, Szolnok közelében vasárnap délután. Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó Szolnok térségében, az M4-es autóút Debrecen felé vezető oldalán vasárnap délután öt óra körül. A katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, amely a szalagkorlátnak is nekicsapódott.  – Az úttesten bútortörmelék, könyvek és más tárgyak szóródtak szét. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt – közölték az illetékesek. Arról egyelőre nincs információ, hogy a járművek utasai milyen sérüléseket szenvedtek a baleset során.

Tovább olvasom

Elkezdődött az M4-es gyorsforgalmi út újabb szakaszának kivitelezése

Elkezdődött az M4-es gyorsforgalmi út Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti szakaszának kivitelezése – jelentette be a helyszínen tartott sajtótájékoztatón a közlekedésért felelős államtitkár. Nagy Bálint kifejtette, az uniós csatlakozással jelentősen megnőtt a 4-es számú főút forgalma, elsősorban a tranzitforgalom, ezért döntöttek korábban egy, a településeket az átmenő forgalomtól tehermentesítő út megépítése mellett.

Tovább olvasom