Hosszú időre lezárása kerül a Tiszai hajósok tere

Fontos információ a Szolnokon közlekedőknek – a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. arról értesítette a napokban a lakosságot, hogy a Nemzetközi Kosárlabda Fesztivál Nemzetek Ligája megrendezése miatt a Tiszai hajósok tere néhány napig részlegesen, majd azt követően egy hónapon keresztül teljesen lezárásra kerül.

Tovább olvasom

Valaki Szálasi fotóját helyezte a szolnoki I. világháborús emlékmű elé

Egészen felháborító fotót tett közé egy helyi lakos egy szolnoki Facebook-csoportban: a képek szerint a Tiszai Hajósok terén található I. világháborús emlékmű elé valaki a nyilas nemzetvezető Szálasi Ferenc képét helyezte, sőt, mécseseket is rakott. Az időzítés nem véletlen, Szálasit 1946. március 12-én akasztották fel.

Tovább olvasom

Horgászversennyel és koncertekkel várják a szolnokiakat a tizedik Tiszai Hal Napjára

Halas ételeket, különleges gasztronómiai bemutatókat és szórakoztató családi programokat ígér a Tiszai Hal Napja – Szolnoki Sparhelt Fesztivál programsorozat tizedik felvonása szeptember 30-án és október 1-én az élő Tisza partján és a Tiszai hajósok terén. Érdemes felkészülni, hogy most hétvégén minden a halról fog szólni: halászléfőző versennyel, halépítéssel, nemzetközi halételek kóstolójával és horgászversennyel várják a kilátogatókat. A rendezvény amellett, hogy kellemes kikapcsolódást és együttlétet szeretne nyújtani minden érdeklődőnek, célja, hogy a Tisza gazdag élővilágáról ismereteket kínáljon. A gyerekek játékos formában, akár egymással, akár a szülőkkel vetélkedve tanulhatnak újdonságokat. A felnőtteket…

Tovább olvasom