Több mint bosszantó: Szolnokon jelenleg egyáltalán nem lehet úszni!

Szolnokon jelenleg csak az árral lehet úszni, a maga valójában ugyanis aki szeretne, az nem jut úszásra alkalmas helyhez. Egy szolnoki polgár tanulságos bejegyzésben tette közzé észrevételeit, amit bizosan nem tesz ki az ablakba a város fideszes vezetése. Aki ugyanis most úszni akar, annak a környéken kell keresni ehhez a lehetőséget.

Tovább olvasom

Rohamosan építi a kínai kapcsolatot az Orbán-kormány, közben nem jut pénz a szolnoki tiszaligeti strand befejezésére

Miközben Szolnokon információink szerint éppen kínai gazdasági küldöttséget fogadnak és tesznek bejelentést sajtótájékoztatón ennek eredményeként, az LMP Szolnokon is az ellen emelt szót, hogy országunk kínai akkumulátorgyarmat legyen. Az LMP csütörtöki sajtótájékoztatóján jártunk, a városházi eseményre azonban szerkesztőségünket nem hívták meg.

Tovább olvasom

Megkérdezték a szolnoki polgármestert, ki a felelős a ligeti strand fejlesztésének elhúzódásáért

Ismét hallatta a hangját a szolnoki Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület. A társaság legutóbb felszólította a polgármestert, vonja vissza a hálapénz elfogadásával vádolt szolnoki orvos díszpolgári címét. Most a tiszaligeti strand fejlesztésének elhúzódásával kapcsolatban tettek fel kényelmetlen kérdéseket. Szalay Ferenc polgármester eddig a hallgatás taktikáját választotta.

Tovább olvasom

A város, ami tízmilliárdokat kap fejlesztésekre 

Régen várt beruházások indulhatnak el Debrecenben. A cívis város tavasszal már eddig is mintegy 174 és fél milliárd forint kormányzati támogatást kapott csak a 2023. és 2026. közötti évekre, amihez most hozzácsaptak még 112 milliárdot! Ezzel kilenc felfüggesztett projekt kapott ismét zöld utat. Szolnokon nem mondható mindez el.

Tovább olvasom

A hivatalos válasz szerint sem tudni, mikor készül el a szolnoki tiszaligeti strand, de még kell rá pénz

Évek óta épül, épülget a szolnoki Tiszaligeti strand. A 2019-es alapkőletételen azt ígérte a város fideszes polgármestere, hogy 20 hónap múlva már át is adhatják a létesítményt. Ehhez képest kiderült, az átadás ideje a ködbe vész, ráadásul még pénz is kellene hozzá.

Tovább olvasom

Úgy tűnik, a milliárdokból csak szűkös nagymedencére futotta az épülő szolnoki strandon

Tovább borzolja a kedélyeket az épülő szolnoki tiszaligeti strandfürdő. Most egy belső felvétel jelent meg róla, amin jól látható, hogy a máshol szokványos méretű nagymedence mintha kissé szűkösre sikeredett volna. A szokásos nyolc versenypálya helyett csak hetet tartalmaz a szolnoki strand leendő nagymedencéje. Kínos baki vagy tudatos tervezés?

Tovább olvasom

Megnéztük a szolnoki ligeti strandot: ez lenne 83 százalékban kész?

Bennfentes információk szerint állítólag elmérték egy újonnan épült medence oldalfalát a több éve készülő szolnoki tiszaligeti strandfürdőben, ezért azt vissza kellett 40 centiméterrel bontani. Az állítás helyességéről meggyőződni nem tudtunk, de az a kerítésen kívülről látszik, hogy bőven van még munka a területen. Fejér Andor alpolgármester azt mondta februárban, hogy a készültségi fok 83 százalékos. Hát, lehet az 81 is…

Tovább olvasom