A fél ország Szolnokon röhög a strand helyett átadott sípálya miatt

Szalay Ferenc sokak szerint ezzel próbálja rejtegetni, hogy az általa 95%-os állapotúnak mondott Tiszaligeti Strandfürdő mennyire nincs még félkész állapotban sem. Mindenesetre a nyári sípálya (ami egyébként magánberuházás volt) híre már réges-régen túlhaladt Szolnok és a megye határain.

Tovább olvasom

Nem adják fel a reményt, hogy lesz még uszoda a Dami helyén

Péntek este megemlékezést tartottak azon a helyen, ahol rengeteg szerelem, barátság szövődött, ahol a szolnokiak megtanultak úszni egészen a 2007-es bezáráság. A Dami helyén ma már csak a kerítés egy darabja maradt a múltból, de a szolnokiak szívében azóta is él a feledhetetlen belvárosi strand emléke.

Tovább olvasom

Alakul a Tiszaligeti Strand étterme, de sok szolnoki a fürdőzéssel is megelégedne már

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a közösségi oldalán mutatta be, hogy javában zajlanak az előkészítő munkák a Tiszaligeti Strandfürdő környékén, ezúttal a konyhai és éttermi részt láthattuk közelebbről. Valóban jól látszik, hogy egy modern, minőségi étterem és büfé fogja várni a látogatókat, igaz, volt olyan helyi lakos, aki megjegyezte, ő inkább fürödne már.

Tovább olvasom

A polgármester szerint már az utolsó fázisban van a Tiszaligeti Strand beruházása

Találós kérdés következik – évek óta épül, a szolnokiak epekedve várják, hogy használatba vegyék, még sincs kész: mi az? Lehet, hogy sok minden a helyiek eszébe jutott, de most a tiszaligeti fürdőre gondoltunk. A legújabb hír az, amit maga Szalay Ferenc polgármester jelentett be, hogy célegyenesbe érkezett a fejlesztés.

Tovább olvasom

Több mint bosszantó: Szolnokon jelenleg egyáltalán nem lehet úszni!

Szolnokon jelenleg csak az árral lehet úszni, a maga valójában ugyanis aki szeretne, az nem jut úszásra alkalmas helyhez. Egy szolnoki polgár tanulságos bejegyzésben tette közzé észrevételeit, amit bizosan nem tesz ki az ablakba a város fideszes vezetése. Aki ugyanis most úszni akar, annak a környéken kell keresni ehhez a lehetőséget.

Tovább olvasom

Rohamosan építi a kínai kapcsolatot az Orbán-kormány, közben nem jut pénz a szolnoki tiszaligeti strand befejezésére

Miközben Szolnokon információink szerint éppen kínai gazdasági küldöttséget fogadnak és tesznek bejelentést sajtótájékoztatón ennek eredményeként, az LMP Szolnokon is az ellen emelt szót, hogy országunk kínai akkumulátorgyarmat legyen. Az LMP csütörtöki sajtótájékoztatóján jártunk, a városházi eseményre azonban szerkesztőségünket nem hívták meg.

Tovább olvasom

Megkérdezték a szolnoki polgármestert, ki a felelős a ligeti strand fejlesztésének elhúzódásáért

Ismét hallatta a hangját a szolnoki Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület. A társaság legutóbb felszólította a polgármestert, vonja vissza a hálapénz elfogadásával vádolt szolnoki orvos díszpolgári címét. Most a tiszaligeti strand fejlesztésének elhúzódásával kapcsolatban tettek fel kényelmetlen kérdéseket. Szalay Ferenc polgármester eddig a hallgatás taktikáját választotta.

Tovább olvasom

A város, ami tízmilliárdokat kap fejlesztésekre 

Régen várt beruházások indulhatnak el Debrecenben. A cívis város tavasszal már eddig is mintegy 174 és fél milliárd forint kormányzati támogatást kapott csak a 2023. és 2026. közötti évekre, amihez most hozzácsaptak még 112 milliárdot! Ezzel kilenc felfüggesztett projekt kapott ismét zöld utat. Szolnokon nem mondható mindez el.

Tovább olvasom