Választások: Bemutatjuk Szolnok 3. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. Ezúttal a hármast, ahol feltehetően nagy csata várható a regnáló Borda Zoltán és kormánypárti kihívója, Dudás-Rekter Gabriella között.

Tovább olvasom

A fideszes Rehó János rossz helyen, egy másik körzetben plakátolt

Egy példa, hogy miért kell nagyon figyelni a körzethatárokra: a Tegyünk Szolnokért jelöltje, Borda Zoltán önkormányzati képviselő tette közzé, hogy a Fidesz-KDNP egyik indulójának plakátozásába hiba csúszott. Rehó János feltehetően a második számú körzet oszlopait szerette volna „feldíszíteni”, ehelyett azonban a hármas egy részét sikerült.

Tovább olvasom

Szalayék úgy jelentették be az ingyenes tömegközlekedést, hogy a testület még nem döntött róla

Ma reggel írtunk róla, hogy Szalay Ferenc polgármester és Rehó János önkormányzati képviselő bejelentette, szeptembertől, azaz a következő tanévtől a Szolnokon élő diákoknak ingyenessé teszik a helyi tömegközlekedést. Borda Zoltán, a Tegyünk Szolnokért tagja és jelöltje a közösségi oldalán fejezte ki elégedetlenségét, hogy immár másodjára közölnek tényként egy olyan tervet, amiről a képviselő-testület még nem is szavazott.

Tovább olvasom

Állatvédelem, személyeskedés és a „csőd költségvetése” uralta a szolnoki közgyűlést

Sok tekintetben személyeskedő, beszólogató, rossz hangulatú képviselő-testületi ülést láthatott az, aki élőben, vagy az Önkormányzati TV oldalán megnézte a március 28-án, tegnap megtartott közgyűlést. A júniusi önkormányzati választás közelsége pattanásig feszült megszólalásokat és vitákat szült, ezeket összegezzük dióhéjban.

Tovább olvasom

60 beállós parkoló a Lovas István út mögött? – bakizott a szolnoki polgármester

Mindenkivel előfordulhat, hogy rosszul fogalmaz, vagy pontatlanul mond valamit, néhány nappal ezelőtt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is belecsúszott egy kisebb bakiba. Egy Facebookos bejegyzése alatti kommentre válaszolt, megemlítve a Lovas István út mögött levő, 60 beállós parkolót. Borda Zoltán önkormányzati képviselő más helyi lakosok mellett sem érti, pontosan hol is kéne keresni azt a bizonyos parkolót.

Tovább olvasom