Gázolás miatt 20-40 perc késésre számíthatunk egy Szolnokot is érintő vasútvonalon

Megosztás

Sajnos most sem szolgált túl jó hírekkel a MÁVINFORM. A tájékoztatásuk szerint a Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről délután három óra után két perccel elindult Napfény InterCity a fővárosban, a Nyugati pályaudvar és Zugló között elgázolt egy embert, emiatt jelentős késésekre lehet számítani.

A vonatok késése Szeged, Záhony irányába akár 60 perc is lehet – közölte hétfőn közösségi oldalán a vasúttársaság. A Mávinform azt írta, hogy a helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora estig – csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok az érintett szakaszon, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony, a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Lajosmizse vonalon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

A fővároson belüli utazáshoz a vasúttársaság javasolja a BKK járatainak igénybevételét, melyeken érvényesek a Pest vármegye- és az országbérletek, illetve visszavonásig valamennyi vasúti jegyet és bérletet elfogadják az M3-as metrón és az 1-es villamoson.

Hozzátették: a balesetben érintett Napfény InterCity utasait átszállítják egy másik vonatra. A baleset miatti részletes forgalmi változásokról a Facebook Mávinform-oldalán található tájékoztatás.

Képünk illusztráció.

Kép: Varga Imre

Kapcsolódó cikkek