Egy jó és egy rossz hír a szolnoki útépítésekről

Megosztás

Az egyik utcában megkezdődtek a munkálatok, ahol az úttestet és a járdát rendbe teszik, valamint új parkolóhelyeket alakítanak ki. A Nagy Imre körúton azonban az ígéretek ellenére sem folytatták a munkát.

Pedig jó időnek jó idő volt. De kezdjük először a pozitívummal, erről Szalay Ferenc polgármester számolt be a közösségi médiában. Az írás lényege, hogy folytatják az utak építését, új parkolóhelyek kialakítását Szolnokon.

A Városüzemeltetési Kft munkatársai “megkezdték a munkát a Tomory Pál utcában, ahol útburkolat és gyalogos járda is épül” az Amo la pizzéria miatt megnövekedett forgalomra (is) tekintettel. Ezen kívül a Paál László utcában, ahol egy több mint 150 négyzetméter területű parkolót létesítenek a szandai közlekedési infrastruktúra korszerűsítése érdekében.

Az egyik helyi csoportban azonban feltették a kérdést, hogy vajon mi a helyzet a Nagy Imre körúttal? “Jobb időre várva.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a múlt héten azt a tájékoztatást adta, hogy jobb idő esetén folytatják a munkálatokat a Nagy Imre körúton – nos mégsem történt semmi a mai napon” – emelte ki a posztoló. Így a sávszűkítés továbbra is forgalmi akadályt képez, ami különösen a zsúfolt órákban okoz kellemetlenséget. De akkor mire várunk?

Pedig jó idő volt ma

Kapcsolódó cikkek