Érdekes táblával találkozhattak a szolnokiak az egyik elhúzódó útépítési munkálatnál

Megosztás

Az iskola előtti úton két sáv is lezárva maradt, miközben a munkálatokat elvileg már régen befejezték. Folyamatosan óriási a dugó ezen a szakaszon, már az is segítség lenne, ha az egyik sávot megnyitnák. Az áldatlan állapot végéről érdeklődött az egyik helyi lakos, kissé szokatlan de kreatív módon.

Nemcsak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei egészségügy, hanem a helyi közlekedés is erős problémákkal küszködik. Bár az Ady Endre útnál is folyamatosan van valami forgalomkorlátozás, ez a kép a forgalmas Nagy Imre körúton készült. Az ominózus rész pedig a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolánál, a zebra előtti szakasz, ahol ez a tábla már nagyon régóta, egészen pontosan november óta kint van.

A munkálatok elméletileg már elkészültek, az utat mégsem nyitják meg normálisan, így óriási dugó alakul ki nap mint nap az egyszerűbb napokon is forgalmas útszakaszon. Egyébként nem egyedi eset a városban, itt van például egy életkép a Malom utcából.

Több hónapja ezt látják a szolnokiak ezen a területen. Itt pedig az Ady Endre utca látképe.

A helyiek találgatják, mikor adják végre át, vagy legalább tüntetik el a táblákat és a korlátozásokat? Az a gyanújuk, hogy a választások előtti hetekben “lesz minden kész”, hogy látványosabban át lehessen adni. Meglátjuk. Mindenesetre nagyon várják már az útszakaszok felszabadítását.

Kapcsolódó cikkek