„Pálmafák nőttek ki itt a pusztán” – a jászapáti fideszes kudarc okait keresik

A 24.hu úgy ír Jászapátiról, mint az első olyan település, amelynek a Tisza Párt által támogatott polgármestere lesz. Az apáti kampányt a Szol24-en végigkövethették, de úgy tűnik, az országos sajtó is egyre inkább érdeklődik afelől, hogyan sikerült ledönteni Pócs János országgyűlési képviselő bástyáját.

Tovább olvasom

Fideszes bukás Jászapátin – Szalay Ferenc után Ifj. Pócs János is búcsúzik

Jász-Nagykun-Szolnok megyében vasárnap este alighanem az egyik legnagyobb meglepetést a szolnoki választási eredmények mellett Jászapáti okozta – a településen Pócs János országgyűlési képviselő fiát győzte le a függetlenként induló Illés Gergő. Ifj. Pócs egy Facebookos videóban köszönte meg a támogatást, aki most öt évre biztosan kikerül a képviselő-testületből.

Tovább olvasom

Kudarcba fulladt a városi rendezvény Jászapátin?

A hétvégén zajlott az élet Jászapátin, EMINENCE autós fesztivált tartottak a Tölgyes Strandfürdő népszerűsítése érdekében. Úgy tűnik azonban, az apátiak nem voltak túlságosan kíváncsiak az eseményre, pedig egy, a szerkesztőségünket megkereső helyi lakos szerint mindez kormánypárti kampányrendezvényként is funkcionált volna. Úgy tudjuk, (DJ) Ádám János fideszes önkormányzati képviselő bemutatkozó produkcióját ráadásul elmosta a csekély érdeklődés a Carbonfools koncerttel együtt.

Tovább olvasom

Ekkora a baj? – Holnap Jászapátira érkezhet Orbán Viktor

Egyelőre meg nem erősített információk szerint, de esélyes, hogy hamarosan meglátogatja Pócs János országgyűlési képviselőt és a legelkötelezettebb kormánypárti híveket Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Jászapátin. A kisváros felfokozott politikai hangulatban van, a Fidesz előre kitöltött választási segédletet küldött a lakosoknak, míg Magyar Péter tegnap a támogatásáról biztosította Illés Gergő polgármesterjelöltet.

Tovább olvasom

Pócs János fia nem fogadta el a felkérést, nem lesz polgármesterjelölti vita Jászapátin

Illés Gergő, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) által támogatott független polgármesterjelölt május 9-én hívta ki kormánypárti ellenfelét, ifj. Pócs Jánost egy nyilvános vitára. Az országgyűlési képviselő fia azt mondta, teszi a dolgát, de a felkérést nyilvánvalóan nem fogadta el, mert „nem az a feladatom, hogy az ellenzéki jelöltekkel vitatkozzak”.

Tovább olvasom

„Jászapáti mindannyiunké” – fiatal jelölt hívja ki Pócs János fiát a választáson

Jászapáti gyakori szereplője az országos híreknek, elsősorban közbiztonsági problémák és az egyre elterjedtebb szintetikus drogok használata, adás-vétele üti fel a fejét a településen. Apáti emellett Pócs János térségi országgyűlési képviselő székhelye, sokak szerint lehetetlen legyőzni a csapatát, míg mások úgy vélekednek, az embereknek elegük van abból, hogy a település nem lép egyről a kettőre. A Fidesz-KDNP-t kihívó Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) Illés Gergőt támogatja Ifj. Pócs Jánossal szemben.

Tovább olvasom