Lakóhelyünk büszkesége – Jász-Nagykun-Szolnok megyei települések is versenyben

Az önkormányzati rendszereket, szolgáltatásokat biztosító Globomax Zrt. nem először hirdetett versenyt hazánk települései között, sőt, a legutóbbi, “Legyen Öné a legszebb ülésterem” játékot a Jászság fővárosa, Jászberény nyerte. Ezúttal is több szerte az országban sok települést megmozgatott a lehetőség a megyeszékhelytől kezdve Jászárokszálláson át egészen a kunságig.

Tovább olvasom

Megtette a hatását az esős idő – baleset baleset hátán Szolnok megyében

Csaknem követni sem tudjuk, hogy a mai napi folyamatos esőzés és itt-ott felbukkanó hóesés következtében Jász-Nagykun-Szolnok megyében hány baleset történt pontosan. Annyi biztos, hogy az utóbbi órákban Szolnokról, illetve Jászberény, Martfű és Jászárokszállás környékéről is érkezett hír.

Tovább olvasom

Új út épült Jászárokszállás külterületén

Több, mint 250 millió forintból valósult meg Torba dűlő útfejlesztése a korábbi földút helyett Jászárokszálláson a Colas Út Zrt. kivitelezésében. Ez egy másfél kilométeres szakaszt jelent, ahol kétsávos, szilárd útburkolatú út épült, ami összekapcsolja a Gyöngyös-Jászberény és a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő utat.

Tovább olvasom

Tizennyolc évesen hat és fél év börtön vár a már büntetett előéletű fiatal jászárokszállási rablóra

A Jászberényi Járási Ügyészség rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt állította bíróság elé azt a 18 éves jászárokszállási férfit, aki a napokban egymás után egy férfit és egy nőt is kirabolt Jászárokszálláson. A nőt olyan súlyosan bántalmazta, hogy többszörös csonttörést is szenvedett.

Tovább olvasom