Kis Grófo fiataloknak tartott motivációs előadást Szolnokon

Megosztás

„Motivációs előadás Szolnokon az Aba Novák Agórában! Köszönöm a meghívást Csilleiné Mága Erikának és köszönöm a résztvevőknek, hogy eljöttek ilyen sokan” – olvashattuk a mulatóssztár közösségi oldalán, aki nagyon úgy tűnik, egy új oldalát csillogtatta meg, hiszen motivációs előadóként még aligha láttuk a közönség előtt.

Kis Grófo fiatalokkal beszélgetett és énekelt nekik, ahogy ez a Dikh Média videójában is látható:

A beszélgetés témája: hogyan fér meg egymás mellett a hagyomány és a pop szakma? Az „Együtt-Egymásért” Ifjúsági Klub szervezésében megrendezett események egyikén már a Szol24 is jelen volt, akkor Kubatov Gábor, az FTC elnöke és a Fidesz pártigazgatója volt a meghívott vendég.

Riportunkban arról írtunk, Kubatov elsősorban „jó kocsikkal, irdatlan pénzekkel, legjobb csajokkal” igyekezett felhívni a figyelmet a kemény és szorgos munka gyümölcsére, amit sok lemondással mindenki elérhet.

Emellett az ifjúsági klub által Szolnokon járt többek között Molnár Ferenc Caramel, Kökény Attila, Csányi Sándor és Radics Gigi, tehát mindazok a roma származású előadók, színészek és énekesek, akik sok küzdelem árán jutottak el oda, ahol most vannak, valamint példaképek, irányt adó személyiségek lehetnek a többségében fiatal, roma hallgatóság számára.

Grófónak pénzügyi gondjai már nem lesznek, február elején például arról írtunk vele kapcsolatban, hogy legalább 10 millió forintos karórát villantott egy, a roma kultúra erősítéséről szóló tárgyalás alatt.

Kapcsolódó cikkek