Nagyon kiakadt Kis Grófo, csalók élnek vissza a nevével

Megosztás

Feszült hangvételű bejegyzést tett közzé a Facebookon néhány nappal ezelőtt a szolnoki születésű Kis Grófo: kiderült, több közösségi oldalon is csalók élnek vissza a nevével, kamu nyereményjátékok ígéretével próbálnak pénzt kicsikarni a gyanútlan, naiv emberektől. A mulatóssztár figyelmeztetett, ne dőljenek be senkinek.

„Megkérek mindenkit már ezerszer is,hogy senki ne dőljön be a Csalóknak ,amik most terjednek már a TikTokon is nyereményjátékot a nevemmel visszaélve ígérnek pénzt” – írta. Sajnálja, hogy még most is rengeteg ember bedől ezeknek a csalásoknak.

A kommentek között többen linkelték és megosztották a szóban forgó oldalakat, az egyiken 65 kedvelés található, tehát nem kell túl szemfülesnek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, nincs szó hirtelen jött pénzosztásról.

„Sikeres regisztráció után küldj egy képernyőképet a sikeres regisztráció igazolásával, hogy a regisztráció sikeres legyen” – írta a profi ügyfélszolgálatos emaileket és üzeneteket megszégyenítő módon a Kis Grófo nevével visszaélő egyik oldal privát üzenetben.

Mások is megosztották, hogy a Facebook mellett TikTokon is aktívak a csalók. „A Csalóknak meg csak annyit üzenek ,hogy azonnal hagyják abba ,azt ,hogy szerencsétlen embereket becsapnak a Játékkal a nevemmel visszaélve. STOP legyen. Tudom ,hogy nincs semmi lelkiismeret a csalókban,de higgyétek el egyszer mindenki felel az Úr előtt előle nem bújik el senki” – tette hozzá Grófo.

Az internetes csalásokról nem egyszer beszámoltunk már a Szol24-en, tavaly novemberben egy Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő nő fázott rá, akivel elhitették, hogy ajándékcsomagot nyert, de ehelyett „ő szolgáltatta” az ajándékot, egy másik alkalommal pedig egy szintén Szolnok megyében élő férfi járt pórul, amikor egy magát szír katonának kiadó nő áldozatául esett, tőle hétmillió forintot szereztek meg.

Kapcsolódó cikkek