Fontos! – Megváltozott a szolnoki Hetényi Géza Kórház járóbeteg ellátásának elérhetősége

Megosztás

A közösségi oldalakon számtalan alkalommal kérdezték a szolnoki lakosok, hogy pontosan mely új telefonszámokon elérhetőek a szolnoki Hetényi Géza Kórház szakrendelései. Március 4-től ugyanis megváltoztak a számok, érdemes mindenkinek kiemelt figyelmet fordítani a változtatásokra.

Az alábbi képen láthatóak az általános járóbeteg-szakellátás központi betegfelvételi irodájának számai a baleseti sebészettől a cukorgondozón át a szemészetig, valamint a tüdőgondozó, a mozgásterápia, a fogröntgen, a gyógytorna, a pszichiátriai gondozó, az ultrahang és a vérvétel is külön időpontokkal és elérhetőségekkel rendelkezik.

Természetesen néhány hozzászólásból nem érdemes kiindulni, de feltűnő, hogy több szolnoki Facebook-oldalon és csoportban is, miután kikerültek a telefonszámok és új információk, többen arról számoltak be, hogy a telefont fel sem veszik, valaki egy egész héten át hívta a kórházat, míg végül személyesen ment be.

A Hetényiben mondjuk úgy, hogy meglehetősen zajlik az élet, nemrég írtunk róla, hogy január után ismét egy egészséges csecsemőt találtak a kórház inkubátorában. Március 9-én, azaz szombaton nyolc óra után érkezett a jelzés, hogy egy éretlen, 34-35-ik hétre született gyermeket helyeztek el, aki az ott dolgozóktól a Máté nevet kapta.

Kép: szolnokinaplo.hu

Kapcsolódó cikkek