Legalább 10 millió forintos karórát villantott Kis Grófo a roma kultúra erősítését szolgáló tárgyalások után

A roma kultúra erősítéséről tárgyal valakivel valahol Kis Grófo. Erről maga a Szolnokról tavaly elköltözött bulibáró számolt be közösségi oldalán. Tette ezt egy legalább 10 millió forintos karóra megvillantásával.

Tovább olvasom

Nem hiszi el, ki tűnt fel a semmiből Kubatov Gábor szolnoki látogatásán

Bár az elmúlt években összecsaptak a feje fölött a hullámok, félévente egyszer-egyszer kibújik a rejtekhelyéről a megyeszékhelyen oly jól ismert Farkas Flórián. Most éppen Kubatov Gábor néhány nappal ezelőtti látogatásán a RomNet szúrta ki, hogy a kép szélén bizony ott pózol a Lungo Drom vezetője.

Tovább olvasom

Jó kocsikról, álomfizetésről és kitartó munkáról beszélt Kubatov Gábor Szolnokon

Kit látnál szívesen az Agórában 2024-ben? – tette fel a kérdést Facebook-oldalán a szolnoki kulturális központ. Bár Agárdi Szilviától Geszti Péteren át László Attiláig rengeteg név érkezett, mi mégis inkább a dolgok kellős közepébe vágva az Együtt-Egymásért Ifjúsági Klub által meghívott Kubatov Gábor Fidesz-KDNP-s politikus beszélgetésére mentünk el. Melyik párttársa szerette volna, hogy az FTC elnöke legyen? Milyen szót használnak a szélsőjobboldali fradisták a csapat fekete bőrű játékosaira? Hogyan támogatja a Ferencváros a hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalokat? Ezekről is szó esett január 24-én az Aba-Novák Agóra rendezvénytermében, az “Együtt Egymásért”…

Tovább olvasom

Nincs szobra Bergendynek, de van már Grófonak, avagy miért volt ez a szoborállítás fontos a Fidesznek?

Alaposan kiverte a biztosítékot többekben az, hogy nagy Grófonak szobrot állítottak csütörtökön Szolnokon. Nem azért, mintha baj lenne, hogy egy roma ember szobrot kap a városban, sokkal inkább az, hogy más meg nem. A DK pedig közérdekű adatigénylésben kérdezte meg, mennyibe került a szobor és az avatórendezvény. Jelentős erődemonstrációt tartott csütörtökön a Fidesz Szolnokon, megragadva az alkalmat, hogy nagy Grófonak szobrot avattak az Aba-Novák művelődési központban, pont az Erkel-terem előtt… Az eseményen jelen volt maga Kubatov Gábor pártigazgató, az FTC elnöke. Meg is jegyezte egy hozzászóló egy fórumon, hogy “Köszönjük!…

Tovább olvasom

Kis Grófot egymás után érik a nagy megtiszteltetések, de ezért bírálatot is kapott

Kis Grófo, a szolnoki származású bulibáró a napokban lett 30 éves. A jeles évfordulóról megemlékezett Orbán Viktor miniszterelnök is, ahogy szülinapi buliján részt vett Kubatov Gábor fideszes pártigazgató, a híres lista névadója is. Nem sokra rá újabb jeles eseményről számolt be a bulibáró, amivel kapcsolatban pikirt megjegyzést is kapott.

Tovább olvasom

Orbán megtette, a szolnoki polgármester viszont lemaradt Kis Grófo felköszöntéséről

Miniszterelnöki szinten lett országos ünnep a szolnoki bulibáró, Kis Grófo születésnapja. Maga Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte a Fidesz legújabb kedvencét. Szolnokról a köszöntés eddig elmaradt Szalay Ferenc polgármestertől, de Kállai Mária parlamenti képviselő nem mulasztotta el a megemlékezést.

Tovább olvasom