Kubatov hátszele? – Kisújszálláson lenne polgármester a FradiMédia főszerkesztője

Megosztás

A leköszönő polgármester 2006 óta vezette a települést a Nagykun Polgári Kör és a Fidesz-KDNP színeiben, ráadásul 2019-ben mind a nyolc egyéni választókerületben az jelöltjeik nyertek. Az idei helyhatósági választáson ketten indulnak, Máthé Zsoltot a DK, a Jobbik és az MSZP támogatja, míg Szűcs Tamás, a FradiMédia főszerkesztője mögé a kormánypárt állt be.

Öt évvel ezelőtt 66%-os támogatottság mellett választották meg a város vezetőjének Kecze Istvánt, a külön induló Jobbik és DK-MSZP külön-külön 20%-os eredményt sem ért el.

Az FTC hivatalos honlapjának főszerkesztője, Szűcs Tamás és csapata tehát meglehetősen jó eséllyel indul. A FradiMédia előtt szerkesztő-riporterként dolgozott a HírTV-nél és sportszerkesztőként a Sláger FM-nél, valamint a Híradó főszerkesztője volt a DIGI Kft.-nél.

„Szeretném megerősíteni, amit az elmúlt hónapok eseményeit figyelve sokan már sejthettek: én leszek a Fidesz és a Kisújszállási Nagykun Polgári Kör polgármester-jelöltje a június 9-én esedékes önkormányzati választáson. Mindkét jelölő szervezet ülésén egyhangú döntés született, a tagok 100 %-os támogatottságukról biztosítottak, amiért nagyon hálás vagyok” – jelentette be még februárban a Facebookon.

A bejegyzésében külön kiemelte, hogy köszöni a támogatást az FTC elnökének, Kubatov Gábornak is.

Kép: Szűcs Tamás Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek