Berobbant Kis Grófo filmes pályafutása

Megosztás

A népszerű szolnoki mulatóssztár, Kis Grófo filmes debületásának lehetünk szemtanúi – május 18-án töltötték fel a YouTube-ra a negyedórás kisfilmjét, amely az oláh cigányok kultúráját mutatja be. A zenész úgy írt, a jövőben nagyobb filmet is szeretnének készíteni, aki pedig támogatná őket, azok jelentkezését nagy örömmel elfogadják.

Grófo színészként, forgatókönyvíróként és sima, valamint zenei producerként is részt vett az alkotás elkészítésében. A film a Gipsy History címet kapta.

Kis Grófo – Gipsy History (kisfilm)

A kisfilm az Oláh cigány kultúrát mutatja be! Szeretnénk a jövőben nagyobb filmet is készíteni, aki esetleg támogatná, annak jelentkezését nagy örömmel várjuk a [email protected] e-mail címre!

Legutóbb két napja írtunk a Kozák családról, miután Kis Grófo arról nyilatkozott, hogy azt tervezi, egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszert létesít édesapja sírjához, miután április elején ismeretlen elkövetők feltehetően értéktárgyak után kutatva feltörték azt.

A kapcsolódás nem véletlen, a kisfilm az édesapja emléke előtt tiszteleg az elmondása szerint.

„Az üzenete a filmnek az az ,hogy nem szabad elfelejteni, hogy az őseink mennyit dolgoztak azért, hogy nekünk kitapossák az utat és hogy becsüljük meg azt amit az Úrtól kaptunk ingyen: a szeretet. Annak viszont örülök, hogy vannak roma családok, akiknek már nem kell úgy éljenek szegénységben mint 30-40 évvel ezelőtt, viszont ne felejtsük el, hogy a tiszteletet a becsületet és a szeretetet pénzért nem tudjuk megvenni” – fogalmazott.

Kép: Kis Grófo Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek