Kis Grófo a rongálás után kamerarendszert állítana apja sírjához

Megosztás

A Szol24-en is beszámoltunk a gyalázatos esetről április elején, hogy ismeretlen elkövetők, feltehetően értéktárgyak után kutatva, feltörték Kis Grófo édesapjának, Kozák László Grófonak a nyughelyét. A zenész most azt tervezi, hogy egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszert létesít a sírhoz.

„Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt” – írta a Facebookon az eset után a mulatóssztár.

Először április 6-án posztolt arról, hogy édesapja sírját valakik megrongálták, a nyughelyet felfeszítették. A családot természetesen nagyon megrázta, hogy ilyen aljas módon próbált valaki pénzhez jutni, a tettesek felderítésének érdekében pedig kétmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.

A gátlástalan elkövetőknek nem sikerült lejutniuk a kriptába, ezért két gránitvázát tudtak ellopni. Az eset kapcsán a rendőrség ezt írta:

„A rendőrségre 2024. április 6-án délelőtt érkezett bejelentés, miszerint az egyik szolnoki temetőben egy sírhely gránit fedelét ismeretlen felfeszítette, illetve a sírkő mellett lévő kettő darab gránit vázát eltulajdonította. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást”.

Kis Grófo most azt tervezi, hogy egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszert állít fel, ami 0-24-ben figyelné a sírt a hasonló esetek elkerülése érdekében. Szerinte az lenne a legjobb, ha a térfigyelő kamerák be lennének kötve a rendőrséghez.

Kép: Frizbi

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek