Galó Tomika anyukája (H)ősanya lehet, ha támogatjuk szavazatunkkal

Megosztás

A szolnoki Galó családról szinte mindenki hallott már. A hatéves Tomika gerincvelői izomsorvadásban szenved, állapota javításához a Zolgensma gyógyszerre lenne szükség, azonban ennek ára 760 millió forint. Közösségi adománygyűjtéssel szeretnék elérni a kitűzött célt, jelenleg 428.702.905 forint már biztosan megvan, hála az önzetlen segítőknek.

Tomika szülei a közösségi oldalon tartják a kapcsolatot az érdeklődőkkel és a napokban egy igazán különleges hírről számolt be Hornischer Anikó, a kisfiú édesanyja:

“Ezúttal egy titkos akciót szerveztek, és engem jelöltek az I. Carrie Csodanő díj egyik kategóriájában.Nem is tudom mit mondjak, nagyon meglepődtem, amikor felhívtak a magazintól, hogy bekerültem. Őszintén, nem is láttam a kiírást és ha láttam is volna, nem gondoltam volna, hogy érdemes vagyok rá. Én csak teszem egyik lépést a másik után és remélem, hogy jól. Meg is kérdeztem a hölgytől, aki hívott, hogy biztosan jó számot hívott?”

A jelek szerint a hír igaz, hiszen a több száz jelentkezőből csupán 50 nőt választott ki a Carrie online magazin szakértő zsűrije, így ők már biztosan esélyesek a (H)ősanya címre. Segítsünk a szolnoki édesanyának és támogassuk a küzdelmét szavazatunkkal ITT.

Fotó: Együtt Tomikáért – SMA1 – Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány

Kapcsolódó cikkek