Nagyon épül Nyíregyháza új stadionja, égetően szükség van rá

Megosztás

Hamarosan újabb stadionnal bővül Stadionország. A nyíregyházi klubnak épül a létesítmény pár milliárdocskából, amire a helyi aranylábú legényeknek már égetően szükségük van, hiszen a 20 csapatos NB II-ben a 14. helyen gyökereznek.

Ahogyan a Magyar Építők beszámolt róla, a Nemzeti stadionfejlesztési programban a régi stadion bontását követően 8150 férőhelyes létesítményt és 10 ezer négyzetméteres központi pályát alakítanak ki. A multifunkciós stadionban nem csupán labdarúgó mérkőzéseket tarthatnak majd, hanem koncerteket és más rendezvényeket is. A stadiont a modern, UEFA-2 kategória követelményeinek megfelelően adják majd át.

Megjegyezzük, hogy Nemzeti kórházfejlesztési programról nem tudunk jelenleg.

El ne felejtsük, hogy mindemellett a stadion épülete közvetlen szomszédságában elkészül egy kétszintes, kétszáz négyzetméteres sportközpont is, valamint a stadion körül egy 670 méter hosszú futókört is kialakítanak.

A stadion építését az ínyencek a Facebookon is nyomon követhetik, mivel külön oldalt hoztak létre Épül Nyíregyháza új stadionja elnevezéssel. Ennek májusi alapítása óta mindössze 9 követője van eddig.

Kapcsolódó cikkek