Micsoda fordulat: veszített Szalay Ferenc Szolnokon

Az este 19 órás urnazárást követően a Nemzeti Választási Iroda elkezdte közzétenni az önkormányzati választások első részeredményeit. 22 óra után már eldőlni látszott a legtöbb Szolnok megyei település sorsa, de a megyeszékhelyen az utolsó pillanatig kérdéses volt a választás eredménye.

Tovább olvasom

Szövetségese hatósági vegzálásáról ír Túrkeve polgármestere

Túrkeve polgármestere, Sallai R. Benedek nem először osztott meg a közösségi oldalán az elmúlt hetekben aggasztó eseteket, ezek alapján bizton állíthatjuk, kemény lejáratásokra és politikai harcra lehet számítani júniusig a településen. Volt, amikor a halálát kívánták, most pedig állítása szerint egy szövetségének az üzemét érte vegzálás a „NER részéről”.

Tovább olvasom

Közösségi oldalon kívánják a halálát a túrkevei polgármesternek

Ennél még a Fidesztől is többet várna – írta Sallai R. Benedek, Túrkeve polgármestere, miután egy Facebookos csoportban olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egyenesen a halálát kívánták. Úgy fogalmazott, volt olyan kormánypárti csapat a városban, akiket szerettek az emberek, akik a városért tettek, azt viszont sajnálja, hogy a mostani nem ezek közé tartozik.

Tovább olvasom

Baleset Túrkevénél, egy motoros az árokba hajtott

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset miatt félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon, a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél. Árokba hajtott egy motorkerékpáros: a járművön csak a vezetője utazott. A mezőtúri hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, valamint mentőhelikoptert is várnak a balesethez. A hatósági beavatkozás idejére félpályán, irányítás mellett halad a forgalom az érintett útszakaszon. A 4202-es számú mellékút egy nagyjából 30 kilométer hosszú, országos közút Jász-Nagykun-Szolnok megye területén, Kisújszállást köti össze Túrkevén keresztül Mezőtúrral. Kép: O. Jakócs Péter

Tovább olvasom

Kormányablak nyitott Túrkevén

Jelentős nap Túrkeve életében, a kormányablak megnyitásával valószínűleg a településen eddig sosem látott módon lesz gyorsabb és könnyeb az ügyintézés. A polgármester, Sallai Róbert Benedek és dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is az elégedettségét fejezte ki a projekt lezárulását követően.

Tovább olvasom

Nem is akárhogyan jelentette be Sallai R. Benedek, hogy újraindul a polgármesterségért

Vasárnap hajnalban keltezett posztjában közölte Sallai R. Benedek túrkevei polgármester, hogy újraindul a polgármesteri címért. A város vezetője közölte: be szeretne fejezni sok dolgot, amit elkezdett, szeretne még megvalósítani elképzeléseket, s meg akarja mutatni „nagyjainknak“, hogy nem lehet úgy minden, ahogy ők szeretnék.

Tovább olvasom