Szolnok is a központja lehet a magyar-török kapcsolatok erősítésének

Gondolták volna, hogy létezik olyan tisztség, hogy „magyar-török kulturális évad előkészítéséért és lebonyolításáért felelős kormánybiztos”? A fideszes Hoppál Péter tölti be a pozíciót, akitől megtudhattuk, hogy a kulturális diplomácia célja a Magyarország és Törökország közti barátság erősítése, amelyben Szolnoknak is szerepe lesz.

Tovább olvasom

Roma Önkormányzat: a fideszes romaügyi kormánybiztos miatt nem kapnak pénzt a roma iskolák

Lakatos Oszkár elnökhelyettes gyanítja, hogy a háttérből Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos, fideszes parlamenti képviselő befolyásolja az eseményeket, aki politikai támadást indított a roma szervezet ellen.” Még az ORÖ iskoláitól is elveszik a pénzt.

Tovább olvasom

Így működik ez: jelentős átfedés a trafikmutyisok és a Magyar Falu program pénzosztása között, Felcsút ismét nyert

Felcsút lett az ország új fővárosa, ez nem is nagyon kérdéses. A Coop-láncot is kitömték pénzzel, a Fidesz igyekszik megtartani vidéki szavazóit és a hálózatot, amit kiépített az ismerősi körökkel. A Magyar Falu programnak köszönhetően Felcsúton is megszépülhet a kisbolt, a kistelepülési üzletek támogatása néven futó pályázat egyik nyertese ugyanis a Falusi Bolt Kft., amely 44,9 millió forintot nyert a felcsúti Fő utcán található bolt fejlesztésére. A kormany.hu egyik jól elrejtett szegletében elérhető nyertesek listája szerint a környező falvakban is ez a cég örülhet: Vértesacsán, Tabajdon és Tésen is az ő megszépült…

Tovább olvasom