Torzóként állhat évekig a szolnoki Tisza Kavics szálloda

Torzó lehet akár évekig a nagy reményekkel indult szállodaépítésből Szolnokon. A Tisza Kavics nevezetű létesítmény költségei elszálltak, illetve az állam is visszavonta a 4 milliárdos támogatásnak közel felét – fejezte ki aggodalmát a Szolnoki Többség.

Tovább olvasom

Látványtervek mutatják be Szolnok legújabb zöldövezetben található szállodáját

Wellness, sport-, konferenciaszálloda és rehabilitációs központként fog funkcionálni a megyeszékhely legújabb, 3,5 hektáron épülő hotelje, amiről először 2022 elején adott hírt a sajtó. Eltelt két év, most pedig konkrét látványtervek alapján „járhatjuk körbe” a Holt-Tisza partjára épülő szállodát.

Tovább olvasom

Sár, zaj és robogó teherautók – épül a Holt-Tisza parti luxusszálloda

Wellness központ, konferencia központ, sport központ és rehabilitációs lehetőség. Ez így együtt jól fogja szolgálni az itt élőket és az ide látogatókat is. Sok rendezvényen megéltük, hogy nincs elég szálláshely, alig várom, hogy ez itt megnyithassa kapuit – mondta Kállai Mária 2022. márciusában, a szálloda ünnepélyes alapkőletételén. A zöldterületen készülő, százötvenöt szobás, háromemeletes, négycsillagos szálloda a fenntarthatóság jegyében készül: a “Tiszakavics” elnevezésű komplexum hasznosítja majd a megújuló energiaforrásokat, valamint a geotermikus- és a napenergiát is. A Magyar Építők cikkéből az is kiderül, hogy a 17 ezer négyzetméteren épülő szálloda 155 szobájából 123…

Tovább olvasom