Menhelyi kutyusokat sétáltattak Jászberényben

Egy európai uniós szolidaritási projekt keretében Jászberényben, az ebrendészeti telepnél járt a Cukorfalat Állatvédő Egyesület, akik akciójukkal a fiatalok bevonását szerették volna erősíteni az állatmenhelyeken végzendő önkéntes munkákba. Augusztus 17-én nemcsak a telep körüli teendőkbe segítettek be a megjelentek, de meg is sétáltatták a gazdira váró négylábúakat.

Tovább olvasom

Valahogy csak nem akar épülgetni ez a Tiszaligeti Strand Szolnokon

Bár hosszú hónapokkal ezelőtt, még a kampányidőszak során Szalay Ferenc azzal büszkélkedett, hogy 95%-os készültségi szinten van a strand Tiszaligeten, sőt, a szezonra át is szeretnék adni. Augusztus végén járunk, a helyzet szinte változatlan, igaz, az nem hangzott el, hogy melyik év nyári szezonjára tervezték az átadást.

Tovább olvasom

Ezért kell bezárnia Szolnok híres vendéglátóhelyének

Sokak számára derült égből villámcsapásként érkezett a hír nemrégiben, hogy a Szapáry úton található Stage Pizza & Bar étel-ital készlete 50%-os kedvezménnyel fogyasztható, bár a Facebook-oldalukon már július közepén a záróbulit hirdették. Most Szűcs László tulajdonos bejelentette azt is, hogy a Stage napokon belül bezárja kapuit.

Tovább olvasom

Szolnok és Jászapáti új polgármesterei találkoztak egymással

A júniusi önkormányzati választás sok más településsel egyetemben a megyeszékhelyen, Szolnokon és a jászsági országgyűlési képviselő, Pócs János településén, Apátin is nagy változást hozott: a szavazók döntése értelmében mindkét helyen bukott a fideszes polgármesterjelölt. A két újonnan megválasztott, ellenzéki városvezető, Illés Gergő és Györfi Mihály most találkozott egymással, illetve megállapodtak, hogy októbertől rendszeresek lesznek az ehhez hasonló megbeszélések.

Tovább olvasom

Ismét jelentősen megváltozik a KRESZ, a gyalogosokat is jócskán érinti a módosítás

Nemcsak abban a tekintetben lesz változás, hogy mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a járművel szemben és mikor nincs, hanem abban is, hogy egyáltalán ki számít majd gyalogosnak. Különbség lesz lábbal és elektromosan hajtott roller között, valamint bekerültek a görkorcsolyások és gördeszkások is.

Tovább olvasom