Kétszer olimpiai bajnok vízilabdázó vezetésével indul pólósuli Szolnokon

Pólósulit indít szeptembertől Szolnokon Varga Tamás kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó és Mohi Zoltán vízilabdázó olimpikon vezetésével, szakmai irányításával, valamint a város támogatásával az Invictus Úszó és Vízilabda SC Kft. – jelentették be a Véső úti sportkomplexumban tartott sajtótájékoztatón.

Tovább olvasom

A bulinegyedben nyílt jászsági lángosozó

„The lángos better with beer”, azaz sörrel a lángos is finomabb, így hirdeti ajánlatait a Dob utca 31. szám alatt, a Stifler Háztól és a Klauzál tértől nem messze, azaz a bulinegyedben megnyílt Jász Lángos Budapest. Az újdonsült lángosozóba ellátogatott a Street Kitchen, akik szerint korrekt és jó minőségű ételeket kapni.

Tovább olvasom

Nem kell Kínáig menni – kutyahúst esznek Tiszaföldváron

Balázsék csütörtök reggeli adásában szó esett Kim Dzsongunról, aki a Dél-Koreából átröptetett, Phenjan-ellenes röplapokat hulladékkal teli léggömbökkel torolta meg. A földet ért zsákok tartalma – a szemét, a műanyagpalackok, az elemek és akkumulátorok, a cipődarabok és a trágya – a „becsapódás” helyszínén szétszóródtak, jelentős felfordulást okozva. Így jutottunk el a rossz szomszédi viszonyok témájához és annak kimeríthetetlen tárházához, ahol legnagyobb meglepetésünkre megyénk egyik településéről is szó esett.

Tovább olvasom

Újjáépítették és átadták a karcagi Manóliget Bölcsődét

A négycsoportos Manóliget Bölcsőde Karcagon több, mint 700 millió forintból épülhetett meg, ebből a városnak mintegy 35 millió forint önrészt kellett biztosítania. A bölcsőde összesen 56 férőhellyel rendelkezik, az átadón jelen levő államtitkát szerint a beruházás mérföldkő a városban és a térségben élő családok számára.

Tovább olvasom

Nagy nap ez a mai – választási vita lesz a közmédiában

Élő adásban fognak összecsapni az EP- képviselőjelöltek. 18 évvel ezelőtt fordult elő hasonló az M1-en, amikor 2006-ban, négy nappal a parlamenti választások előtt a köztelevízión vitázott Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és legfontosabb kihívója, Orbán Viktor. 

Tovább olvasom

Dizejnárdrogokkal kereskedhetett a Fidesz tiszabői jelöltje

A 24.hu írta meg, hogy bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel gyanúsítják a Fidesz-KDNP tiszabői önkormányzati képviselőjelöltjét, Blága Lászlót. Tiszabőn elég nagy a kavarodás a kampányban, először Mága Zoltán öccsét akarta leszedni a tábláról a helyi kormánypárt, majd később kihívója váratlanul visszalépett.

Tovább olvasom