Kamionnal ütközött egy autó Kunszentmártonnál

Megosztás

Összeütközött egy személygépkocsi, illetve egy dobozos tejet szállító nyerges vontató péntek reggel Kunszentmárton-Kungyalu térségében – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Azt azonban közölte a katasztrófavédelem, hogy több okból kifolyólag is szükség volt a tűzoltók beavatkozására.

Az ütközés hatására a személygépkocsi olyan sérüléseket szenvedett, ami miatt a sofőr nem tudott kiszállni a járműből. Őt az autó áramtalanítását követően a kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

A kamionnál is szükség volt a tűzoltók beavatkozására, mert a balesetben az üzemanyagtartálya felhasadt, amelyből nagy mennyiségű gázolaj folyt el. A tartály szivárgását a tűzoltók szüntették meg, majd segítettek a személygépkocsit felhelyezni az autómentőre. 

Arról egyelőre nem közöltek információt, hogy a sofőrök milyen személyi sérüléseket szenvedtek a balesetben. Amennyiben értesülünk róla, a cikkünket frissítjük.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek