Önzetlen “jófejség” Szolnokon: parkolójegyet vett egy idegennek, hogy ne büntessék meg

Megosztás

Kalapemelésünk Szilvia előtt, aki egy teljesen ismeretlen, de feledékeny autósnak vásárolt egy parkolójegyet. Ez is Szolnok, még nem halt ki teljesen az önzetlenség az emberekből.

Sz. Szilvia jóindulatú tettéről a közösségi médiából értesülhettünk. Egy feledékeny Volkswagen-tulajdonost éppen készültek megbüntetni a parkolóőrök, ám a mikuláscsomagot már nem tudták kihelyezni a gépkocsira, mert Szilvia teljesen ismeretlenül vett az autóra egy parkolójegyet, mielőtt a kedves ellenőrök odaérhettek volna.

“Vettem neked parkolójegyet, mert pont most büntettek volna meg” – írta a jótétlélek.

A rengeteg politikai és egyéb jellegű acsarkodás mellett kifejezetten jó érzés ilyen történetet megismerni, amikor valakiben ennyire munkál a jóindulat és az önzetlenség. A Volkswagen tulajának nevében is emeljük kalapunkat Szilvia előtt, aki visszaadja a hitet számunkra is, hogy még mindig nem halt ki az egyre inkább kipusztulóban levő emberfajta, a “jóindulatú”. Szolnokon különösen jó ilyenről tudomást szerezni, gratulálunk a kedves hölgynek. A VW sofőrje pedig legközelebb legyen kicsit kevésbé feledékeny.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek