Tűzifát és sok egyéb további segítséget kap a híressé vált János bácsi, aki végtelenül hálás

Megosztás

A jószívű szolnokiak és távolabb élő segíteni akarók összefogtak, bár a történetben van némi negatív vetület is. Ez viszont eltörpül amellett, hogy alig egy hét leforgása alatt milyen nagyot fordult a világ János bácsival, a legjobb értelemben.

A sok probléma mellett igazi üdítő élmény olvasni János bácsi történetét. Na nem az eredetit, hanem azt, ami az utóbbi bő egy hétben történt főszereplőnkkel. A legújabb fejleményekről Varga Dorottya számolt be a közösségi médiában.

“Huuuu nagyon sok minden történt. Jánosunkat fogadta a polgármester. Naponta kap majd főtt ételt, Judit is ezt intézte neki. Alföldfa kft vitt neki brikettet és visz is majd neki ha elfogyna.

Kapni fog majd fát is ezt Klaudia intézte. Feltöltötte Kitti a telefonját. Van most konzerve. Orsi küldött neki messziről csomagot és jön Karcsi csomagja is. Angelina próbál munkát találni.

Kis Angyal és a másik Angyalunk visz neki mindig valami finomságot. Van aki pedig személyesen ment el segíteni és adott vagy rajtam keresztül segít: Juli, Anikó, Dóri, Kata, Anita meg akiket lehet nem is tudok. Teljesen kivirult Jánosunk és a szeme sokkal csillogóbb lett.

Szolnok összefogott” – adta hírül Dorottya.

Az egyetlen negatívumot B. Gábor fogalmazta meg és nehéz lenne vitatkoznunk vele. “Kérlek ne mondd, hogy Szolnok összefogott, mert csak ti, jóindulatú emberek. Ha Szolnok összefogna, akkor nem lenne ez a sok szomorú sorsú ember, család. Meg kérlek, mondd meg nekem, hol volt a hivatal, a segélyszervezetek? További jó munkát kívánok nektek” – zárta mondandóját Gábor. Valóban fel kellett fedezni János bácsit, hogy az állóvíz megmozduljon, ehhez pedig a jószívű emberek összefogására volt szükség. Reméljük, most már legalább egy ember sanyarú sorsa boldogabbá válik, nemcsak átmenetileg, hanem nagyon nagyon sokáig.

A tüzelni való brikett

Kapcsolódó cikkek