Kivel-mivel mulathatunk a Tiszavirág Fesztiválon ma este?

Megosztás

A legjobb időtöltés ma estére, aki teheti, válassza a Tiszavirág Fesztivál kínálatát. Ma is szerteágazó kínálatból válogathatnak a koncertre járók, a focirajongók és filmfanok egyaránt.

A Tisza Park körnél álló Park színpadon öt órakor indul a pódiumbeszélgetés, amibe úgy hat óráig kapcsolódhatnak be. Negyed hétkor mutatkozik be az Ádám Jenő Zeneiskola a Föld körül című, háromnegyed órás előadásukkal. Negyed kilenckor Szlimmy (alias Pusztai Balázs), a halásztelki születésű fiatal trapper kápráztatja el a közönséget. Tizenegy órakor érkezik az itáliai folk rock muzsikát nyomató Mandalamarra zenekar, akik már ismerősök lehetnek a rendszeres Tiszavirág fesztiválozók előtt.

A kezdőnapon is fergeteges volt a repertoár

A Tiszai hajósok terén található Maláta színpadon este héttől szintén a napfényes Dél-Itália látogat el a Tisza partjára a Raquel Romeo zenekar blues, pop és ballada stílusú dallamain keresztül. Háromnegyed tízkor érkezik a Vibe Changers budapesti improvizációs zenekar, majd fél tizenegykor az amerikai Bob Wayne zárja a sort az outlaw, a country, a punk és a soul elemeit ötvöző hangzásvilágával.

A Tisza parknál a Parkoló Lakókocsi színpad hét órától fogadja a Tiszavirág Folk Jam-et, majd háromnegyed tíztől a brit Martin Harley a blues, és a slide gitár világába repít el.

Akik a zenei traktusok helyett a gömbölyű geometriai formákra buknak, a Tisza szálló melletti Foci EB parkban élvezhetik este hattól a Dánia – Anglia, majd este kilenctől a  Spanyolország – Olaszország EB mérkőzés közvetítését.

A PARKOLÓ-ban délután négykor indul a Múltidéző séta Bajnai Zsolttal a Zolulnok ispán szobortól, valamint fél öttől a Mikropódium bábszínház eladását tekinthetik meg az érdeklődők.

A Park Mozi este kilenctől egy klasszikus, 1964-es francia-olasz akció-vígjátékot, a Fantomast vetíti.

Ha kíváncsi a Tiszavirág Fesztivál további programjaira, olvassa el beharangozò cikkünket. A tegnapi fesztiválhangulatròl szòlò tudòsításunkat pedig itt találja meg.

Forrás: tiszaviragfesztival.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek