Hangulatok és árak az idei Tiszavirág Fesztiválról – FOTÓK

Megosztás

Szolnok legnépszerűbb nyári fesztiváljának első napjára mi is kilátogattunk és kiderítettük, milyen árak várják a szórakozni vágyókat.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, szerda délután elstartolt a 17. Tiszavirág Fesztivál. Az első program a Kossuth térről induló felvonulás volt, amit a szegedi Kövér Béla Bábszínház bábművészei által bemutatott óriási Tiszavirág figura vezetett. A felvonuláshoz elsőként a Szolnoki Légierő Zenekar szolgáltatta a zenét végig a Szapáry úton, majd a Bakos Banda muzsikájára zajlott a néptáncos Tiszavirág Összetáncoló a Bor tér végén.

Ezután kezdődhetett az evés-ivás, a Verseghy park árnyékos fái alatt. Persze a rendezők nem feledkeztek meg a foci Eb-ről sem, 18 órakor az úgynevezett Eb parkban kivetítőn nézhették meg az érdeklődők a Magyarország-Németország Eb-meccset.

Közben végigjártuk a fesztivált, hogy megnézzük, milyen árakon dolgoznak a kitelepült árusok. Azt tapasztaltuk, hogy a tavalyihoz képest nem változtak jelentősen az árak.

Szerencsére kiváló zenei programokból már az első nap sem volt hiány. Szerdán lépett fel Kiss Tibi az Aranyakkorddal, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Raquel Romeo, Cserihanna, valamint az AztaQ zenei tehetségkutatón megnyert fellépési lehetőséget kihasználva a Nincs kilincs formáció.

Fotóink a rendezvény első napjáról:

Szerző és fotók: Vajó Levente

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek