Hűvösre került a Hild téri hajléktalan férfi kutyája

Forrás: Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Facebook oldala

Megosztás

Ezerrel tombol a nyár, harmadfokú hőségriasztás, kánikula várható az egész országban, ami szinte minden élőlényt megvisel. Nagyon fontos, hogy ilyentájt fokozottan ügyeljünk a háziállatainkra is. A Szolnok Városi Állatotthon Alapítványnak is akad ilyenkor bőven feladata. A legutóbb például két kutyát mentettek meg a hőségtől.

„Még fél nap sem telt el és ismét 2 kutyust mentettünk.” Írják a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Facebook-oldalán. A Széchenyi lakótelepen egy csivava kóborolt, akit egy hölgy talált meg és Bagi Viktor segítségével haza is jutott. Azt a kommentben érkező feltételezést az állatotthon munkatársa cáfolta, hogy két hete a zebrán dobta volna ki egy nő az autójából. Az állat egyszerűen kiszökött, amikor a gazdáik kinyitották az ajtót. Először történt ilyen vele, de már jól van és örül a gazdájának.

A Hild téri hajléktalan férfi kutyája befogása közben (Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Facebook-oldala)

Nem tudjuk a hajléktalan férfi is a hűvösben, ételt és vizet kapva vészelheti-e át a kánikulát, de sokan sajnálják a hajléktalan kutyáját és a gazdáját is. Hiszen ők végül is összetartoztak.

Forrás: Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Facebook-oldala

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek