Hivatalos: visszavonul a magyar bajnok, válogatott szolnoki kosárlabdázó

Négy éven át pattogtatta a labdát a Szolnoki Olajbányász csapatában és ez idő alatt a bajnokságban és a kupaküzdelmek során is felért a csúcsra, aranyérmet szerzett a gárdával. Korosztályos válogatottként is szerepelt Szabó Péter, aki most 34 évesen visszavonul.

Tovább olvasom

Kubatov hátszele? – Kisújszálláson lenne polgármester a FradiMédia főszerkesztője

A leköszönő polgármester 2006 óta vezette a települést a Nagykun Polgári Kör és a Fidesz-KDNP színeiben, ráadásul 2019-ben mind a nyolc egyéni választókerületben az jelöltjeik nyertek. Az idei helyhatósági választáson ketten indulnak, Máthé Zsoltot a DK, a Jobbik és az MSZP támogatja, míg Szűcs Tamás, a FradiMédia főszerkesztője mögé a kormánypárt állt be.

Tovább olvasom

Dobrev Klára igyekezett életet lehelni az ellenzék kampányába Szolnokon

Szolnokon tartott kampányrendezvényt az európai parlamenti választásokon közös listán induló MSZP, Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció. Dobrev Klára listavezető az itt élő szavazóktól Györfi Mihály, az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének támogatását kérte, miközben a szolnoki ellenzék már kiugrott tagjai, köztük néhány nappal ezelőtt Berényi Gábor és Szotyori-Lázár Zoltán, meglehetősen rossz véleménnyel vannak egykori politikai közösségükről.

Tovább olvasom

Van olyan megye, ahol alig éri el a százezer forintot a szociális szférában dolgozók bére

Nem meglepő módon még mindig a főváros húzza fel a magyar átlagkereseteket, miközben a legjobban és legrosszabbul kereső nemzetgazdasági ágak között kilencszeres bérkülönbségek vannak. A budapesti és szabolcsi átlagfizetések között több százezer forint eltérést találunk. Brutális KSH-s adatokat elemzett a Pénzcentrum.

Tovább olvasom

Így bontják a szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházakat – Képek

Ahogy arról április végén beszámoltunk, a választások előtt féktelen parkolóépítésbe kezdett a szolnoki városvezetés. Ennek lettek áldozatai a sokak számára ismerős Fiumei Úti Általános Iskola melletti faházak, amelyek helyére egy 72 férőhelyes, 2700 négyzetméteres parkolót építenek, valamint egy Miyawaki-erdő. Képeken láthatjuk a bontást.

Tovább olvasom

A Művészetek Völgye minden eddiginél színesebb és több programmal várja a fesztiválozókat

A Művészetek Völgye Fesztivál idén több programmal várja a fesztiválozókat, mint valaha, akik közel 3000 lehetőségből választhatnak majd július 19. és 28. között Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend helyszínein. A fesztivál ezúttal is számos újdonsággal készül, köztük új helyszínekkel, fenntarthatósági és művészeti programokkal, saját színdarabbal, erősödik a kortárs képzőművészeti kínálat, de idén számos múzeum is látogatható lesz a Völgyben. Visszatér sokak kedvence, a Völgyimpró és a Zenélő Busz is.

Tovább olvasom