Felháborodtak a szolnokiak – az érkező busz be sem megy a megállóba, ott hagyja az utasokat

Ráadásul ez egyáltalán nem egyedi eset, az elmúlt hónapokban számos alkalommal számoltak be ilyenről a felháborodott szolnoki olvasók. Az egyik első intézkedésként a szolnoki közösségi közlekedést kellene végre rendbe tennie a városvezetésnek (akár egy újnak, akár a mostaninak).

Tovább olvasom

Nagy a felháborodás az egynapos autópálya-matrica ára miatt

A kormány totálisan elrugaszkodott a valóságtól, drágább lesz az egynapos matrica, mint például a jóval magasabb átlagfizetéseket kínáló Ausztriában. A szolnokiak számára sem jó hír, a gyorsforgalmi utak használata jelentősen megdrágul, nemcsak az egynapos matrica használatával.

Tovább olvasom

“A bosszú vezérli őket” – Orbán volt oktatásért felelős minisztere is nyíltan kiáll Pintérék terve ellen

Már régen nem bal és jobboldalról szól a dolog, a jelek szerint, a terv ellen felszólaló nyílt levelet aláírók között ugyanis számos jobboldali gondolkodású és korábban akár miniszteri posztot is betöltő személy található. A pedagógusok státusztörvénye szerintük is elfogadhatatlan és teljes egészében el kell utasítani.

Tovább olvasom

A magánorvosok összefognak az ellen, hogy a kormány kötelezően visszarángassa őket a közellátásba

Orbán Viktorék mostanában nyilvánosságra került terve teljesen felháborítja a magánszférában dolgozó orvosokat, miszerint állami intézményekben köteleznék őket egy meghatározott óraszámban arra, hogy állami intézményekben töltsék az idejüket és gyógyítsanak. Ez újabb hatalmas külföldre vándorlási, illetve végleg nyugdíjba vonulási hullámot indítana el. Semmi szín alatt nem akarnak beletörődni abba, hogy dróton rángassa őket a Fidesz-kormány. Az Orbán-kormány terve, amely szerint állami intézményekben kötelezték volna gyógyításra a magánorvosokat, azt is elérte, hogy a magánorvosok elkezdjenek „szerveződni” – írja a Népszava. A szerveződés ebben az esetben azt jelenti, hogy megalakult a Magánorvosok az egészségügyért Facebook-csoport,…

Tovább olvasom

Felháborodott a Jász-Nagykun-Szolnok megyei károsult Bróker Marcsi ítéletén

“Hiába mindenféle börtönbüntetés, a vagyonelkobzások, mégsem kaptunk vissza a pénzünkből semmit” – magyarázta ingerülten egy férfi, aki unokáinak szánt, évtizedeken át összekuporgatott pénzét nyúlta le az elítélt D. Sándorné. Borzalmas a jogrendszerünk, hogy az éveken át luxusban élő hölgytől és családjától semmit nem tudtak behajtani az elképesztő mennyiségű, elsikkasztott pénzből. Legutóbbi tárgyalásán szégyenében elsírta magát a bíró előtt, tegnap azonban csak otthonról értesülhetett arról a több mint tízmilliárdos csalással és sikkasztással vádolt, Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándorné, hogy a távollétében a Szolnoki Törvényszéken 10 év börtönre ítélték. A károsultak között…

Tovább olvasom