Véget nem érő történet: a nem működő visszaváltó automaták valójában a boltosokkal szúrnak ki

Teljesen eltérő a bolti dolgozók hozzáállása a nem működő palackvisszaváltó automatákkal kapcsolatban, akkor is, ha csak megteltek és akkor is, ha egyszerűen nem működnek. Ugyanakkor egyre többen hívják fel a vásárlók figyelmét, hogy ilyenkor is kötelező elfogadni és manuálisan visszaváltani a palackokat, dobozokat, üvegeket.

Tovább olvasom

Hogy lesz ebből feljutás? – Nagyon gyengén kezdett a harmadosztályban a Szolnok

Bár a megyeszékhelyen nem elsőszámú prioritás a futball, a Szolnoki MÁV ettől függetlenül fontos szerepet tölt be a város sportéletben, illetve sokan csalódottan konstatálják, hogy a csapat az idei szezont ismét a harmadosztályban kezdte. A délkeleti csoportban július végén kezdődött a pontvadászat, bár ez a Szolnok esetében csak idézőjeles, ugyanis három mérkőzés után 0 szerzett ponttal állnak a kiesőhelyek egyikén.

Tovább olvasom

Jászsági fiatalokkal is találkozhatunk a National Geographic augusztusi számában

Ahogy a Szol24-en július végén már beszámoltunk róla, mintegy húsz fiatalnak volt lehetősége környezetvédelmi, állatvédelmi témákban elmélyülni egy tábor keretében Jászboldogházán. Túra, hüllőbemutató és a kék vércse telep meglátogatása is szerepelt a programok között, amiről most a világ egyik legismertebb tudományos-kulturális havilap magyar kiadása, a National Geographic is beszámolt.

Tovább olvasom

Egy fegyverneki srác odajutott, ahova magyar sportoló még soha

A fegyverneki Németh Zsombor mindösszesen 19 éves, az angliai Leeds Beckett Egyetem másodéves hallgatója, kereskedelmet, pénzügyet és közgazdaságot tanul. A tanulmányai mellett azonban kiváló és sikeres sportoló, pár nappal ezelőtt Bangkokban, a világ legrégebbi, legpatinánsabb stadionjában meccselt, ahol magyar nemzetiségű még nem lépett kötelek közé.

Tovább olvasom

Csodás hír a tudatos táplálkozás híveinek: a catering egészséges is lehet

Az egészséges étkezés gyakran csúszik el különféle rendezvények alkalmával. A gyakori vagy több napos céges összejövetelek kifejezetten nagy kihívást okozhatnak. Szerencsére léteznek már erre vonatkozóan is egészséges alternatívák, és nem is feltétlen kell emiatt a szervezőknek bonyolultabb procedúrákba bonyolódni. Cikkünkben szót ejtünk az egészséges cateringrendelés lehetőségéről, mellyel a munkavállaló is jól járhat. A klasszikus amerikai snackeknek már létezik egészséges alternatívája is A hirtelen leeső vércukorszint erős sóvárgást idézhet elő, ilyenkor pedig nagyon könnyű valamilyen ízletes, ám nem biztos, hogy egészséges opció után nyúlni – tudtuk meg az Ordit.hu profi cateringszolgáltatótól.…

Tovább olvasom

Élvezzük ki az online csomagküldés előnyeit, nem bánjuk meg!

A hírekben gyakran hallhatunk olyan esetekről, amikor a futárok hanyagsága miatt csúszik hiba a csomagküldés folyamatába. Emiatt pedig a feladott küldemények célt tévesztenek, vagy ami ennél is rosszabb, örökre elvesznek. Ez pedig nagyon bosszantó tud lenni, különösen akkor, ha nagy értékű holmi volt a csomagban, amire nem kötöttünk biztosítást. Az ilyen helyzetek soha nem történhetnek meg, ha megbízható futárcégek munkatársai szállítják a csomagunkat. Igény esetén pedig csomagbiztosításra is van lehetőségünk. A Csomagnet.hu oldalon a Magyarországról Szlovákiába történő szállítás is gond nélkül megoldható. Akárcsak Európa számos más országába, beleértve Németországot, Romániát,…

Tovább olvasom

Idén is hatalmas tömeget mozgatott meg a Csángó Fesztivál – képek

Minden évben hatalmas érdeklődés mellett kerül megrendezésre hazánk egyik legnagyobb, legjelentősebb folklórfesztiválja, a Csángó. A több évtizede meghatározó programsorozat a Folklór Kulturális Közalapítvány és a Jászság Népi Együttes szervezésében idén is nagy népszerűségnek örvendett, számtalan koncert, rendezvény közül válogathattak az érdeklődők, majd az utolsó napon a Viszontlátásra, Jászberény gálaműsorral köszöntek el az eseménytől. Kollégánk, Vajó Levente fotózott a Jászság fővárosában.

Tovább olvasom