„Pálmafák nőttek ki itt a pusztán” – a jászapáti fideszes kudarc okait keresik

A 24.hu úgy ír Jászapátiról, mint az első olyan település, amelynek a Tisza Párt által támogatott polgármestere lesz. Az apáti kampányt a Szol24-en végigkövethették, de úgy tűnik, az országos sajtó is egyre inkább érdeklődik afelől, hogyan sikerült ledönteni Pócs János országgyűlési képviselő bástyáját.

Tovább olvasom

Az ATV megkereste, de Szalay Ferenc inkább nem nyilatkozott a választások kapcsán

Az úgynevezett vidéki csatatér-körzetekbe látogatott el a júniusi önkormányzati választások miatt az ATV Heti Napló című műsora. Olyan városok aktuális politikai helyzetéről készítettek rövid összefoglalókat, ahol meglehetősen nehéz megmondani, ki számít éppen befutónak. Természetesen a megyeszékhely Szolnok is terítékre került, bár Szalay Ferenc polgármester nem élt a megszólalási lehetőséggel.

Tovább olvasom

Visszatekintő: az életveszélyes, kampós áramlopások a Jászságban, amitől még Pócs János is kiakadt – videó

Rengeteg ingatlanba a “kampós áramlopás” módszerével vezették be az áramot, nagyon silány, buherált vezetékekkel. Ez nemcsak szigorúan tilos, de egyértelműen életveszélyes is, mégis rengeteg család így lopta az áramot Jászladányban.

Tovább olvasom

A közmédia manipulált riportjában a tanár teljesen elégedett, pedig a vágatlan verzióban a kevés fizetéséről beszél – videó

Arról is értekezett, hogy annyira folyamatosan romlik a helyzet az utóbbi évtizedben hazánkban, hogy erősen fontolgatják feleségével a külföldre költözést. Az M1 riportjába azonban valamiért ez sem fért bele, ezt is kivágták. Így lehet hatásosan manipulálni a nézőket.

Tovább olvasom