Kijavítják a térköves burkolatot a szolnoki Tisza-parti sétány egy részén

Forgalomkorlátozás lesz a Tisza-parti sétányon a Vízirendőrségnél – közölte a Kötivizig a honlapján. A vízügy arról adott ki tájékoztatást, hogy Szolnokon a Dr. Hegedűs Lajos sétányon, a Tisza folyó jobb part 65+280 és 65+380 töltéskilométerszelvénye között térburkolat-javítási munkákat végeznek, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani. A tervezett munkakezdés: október 5., a tervezett befejezés: október 31. Mint megírtuk, a sétány ezen részén egy kisebb hosszban már javították a burkolatot, most úgy táűnik, ezt a munkát folytatják tovább. Fotó: kötivizig.hu

Tovább olvasom

Aranyat ért a májusi csapadék – egy nap alatt 10 centi eső esett Tomajmonostorán

A KÖTIVIZIG 11 kiemelt mérőállomásának adatai alapján az idei tavasz utolsó hónapjában területi átlagban 57,9 milliméter csapadék hullott, ami lényegében megfelel a sokéves májusi adatnak. A havi átlaghőmérséklet azonban kissé elmaradt az ilyenkor megszokott értéktől.

Tovább olvasom

Dolgoznak a Harangzugi I. csatornát ért szennyezés elhárításán a szakemberek

Dolgoznak a szakemberek annak, az öcsödi vizeket is elért szennyezésnek az elhárításán, amelyet az okozott, hogy nagy mennyiségű hígtrágyát engedtek egy tehenészeti telepről a Harangzugi I. csatornába a múlt héten – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Öcsöd polgármestere vasárnap a közösségi oldalán.

Tovább olvasom