Országosan bővíti telephelyeit, köztük a szolnokit is az Axiál

Megosztás

A 2023-as év ismét a fejlesztésekről és a bővítésről szól az AXIÁL Kft-nél, három helyszínen ünnepélyes átadással készülnek, amelynek első állomása Székesfehérvár volt, de „felkészül” Pécs és Szolnok is. A három beruházás által a gazdálkodók rendelkezésére immár több, mint 20 ezer négyzetméter szervizkapacitás áll.

Idén 30 éve, hogy 1993-ban felépült az AXIÁL Kft. szolnoki telephelye, az országban harmadik vidéki városként. A vállalkozás mezőgazdasági, építőipari és anyagmozgató gépek értékesítésével, szervizelésével és alkatrész-ellátásával foglalkozik.

A rendszerváltást követő években még jóval szerényebb eszközökkel és kisebb műhelyben dolgoztak, de aztán szakmailag és műszakilag egyaránt nagy előrelépés történt a cég életében. Kezdetben egyetlen alkalmazottal működtek, innen nőtte ki magát 2021 végére egy több mint 109 milliárd forintos éves bevétellel rendelkező, majdnem 900 alkalmazottat 19 magyarországi telephelyen foglalkoztató céggé.

„A változó klíma, az erodálódott talajszerkezet, a visszaszorult gyomirtószer-használat, a gabonapiac átalakulása sok más tényező mellett folyamatosan kihívásokat állít a jelenkor gazdálkodója elé. Már nem csinálhatunk mindent úgy, ahogy korábban – alkalmazkodnunk kell. A gépipar nagyszerű, új technológiákkal reagál ezekre a változásokra, mely megoldásokat forgalmazóként természetesen elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. A modern technológia üzemeltetése során az értékesítés utáni szolgáltatásainknak kiemelt szerepük van. Éppen ezért az idei év végén újabb három gépjavító műhelyt adunk át, melyekkel biztosítjuk azt, hogy a jövőben is a legmagasabb szinten szolgáljuk az egyre fejlettebb gépeket” – nyilatkozta Harsányi Zsolt, az AXIÁL tulajdonos-ügyvezetője.

Szolnokon a 2014-es év jelentett fordulópontot számukra, amikor a városon belül elköltözek és ezáltal összesen 978 négyzetméternyi raktárt, irodát, tárgyalót, valamint egy 619 négyzetméteres szervizműhelyt vehettek birtokba. Most egy 6 beállásos, 850 négyzetméteres javítóműhely készült el a területen.

Az új műhelyektől, illetve az ott folyó színvonalas szolgáltatástól szorosabb ügyfélkapcsolatot és hosszú távú ügyfélelégedettséget remélnek.

Kép: axial.hu

Kapcsolódó cikkek