Berobbant Kis Grófo filmes pályafutása

A népszerű szolnoki mulatóssztár, Kis Grófo filmes debületásának lehetünk szemtanúi – május 18-án töltötték fel a YouTube-ra a negyedórás kisfilmjét, amely az oláh cigányok kultúráját mutatja be. A zenész úgy írt, a jövőben nagyobb filmet is szeretnének készíteni, aki pedig támogatná őket, azok jelentkezését nagy örömmel elfogadják.

Tovább olvasom

Köszönet a Volánbusz gyors reakciójáért, hogy a Tiszaligetből kimentette az özönvízből az óvodásokat

Mint mindannyian tapasztaltuk, Szolnokot késő délelőtt óriási felhőszakadás érte el, ami gyorsan özönvizet okozott a város számos pontján. Telibe trafálta az ovisok fesztiválját a Tiszaligetben is, szerencsére a Volán nagyon gyorsan lépett.

Tovább olvasom

Gázolt a vonat Újszásznál

Vonat gázolt embert az újszászi vasútállomás területén, közölte a katasztrófavédelem. Az Életjel Mentőcsoport az Országos Mentőszolgálat és a Légimentők segítségével kiemelték a sérültet. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elgázolt személy életben van, érte mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Fotó: Turi László

Tovább olvasom

Amíg csúszik a Tiszaligeti strand átadása, lehet csúszkálni a sípályán

Régóta találgatják, mikor lesz átadva a Tiszaligeti Strand. A 2021 őszére ígért projekt lassan három éve várat magára,  ezért is lelkesedtünk fel, amikor a helyszínről és ünnepélyes megnyitóról olvastunk egy mondatban; aztán arcul csapott a fagyos – pontosabban műanyagos – valóság, sítanpálya épült hőn szeretett mezővárosunkba, civil kezdeményezésből. A csobbanás így elmaradt, de korántsem unatkoztunk.

Tovább olvasom