Köszönet a Volánbusz gyors reakciójáért, hogy a Tiszaligetből kimentette az özönvízből az óvodásokat

Megosztás

Mint mindannyian tapasztaltuk, Szolnokot késő délelőtt óriási felhőszakadás érte el, ami gyorsan özönvizet okozott a város számos pontján. Telibe trafálta az ovisok fesztiválját a Tiszaligetben is, szerencsére a Volán nagyon gyorsan lépett.

Nem is maradt el ezért a köszönet a közösségi médiában, a jó dolgokat is észre kell venni és ez nagyon sok ember számára volt nagyon is fontos.

Az egyik helyi közösségi médiás csoportban Jóvér Szabolcs mondott nyilvánosan köszönetet a busztársaság lépése miatt. “Én most csak egy hatalmas köszönetet szeretnék kinyilvánítani a Volánbusz Zrt. munkatársainak amiért a baromi hirtelen lezúduló esőzésre reagálva buszt küldtek a fesztiválozó ovisokért a Tiszaligetbe. KÖSZÖNJÜK!” – írta Szabolcs.

Bejött az előzetes előrejelzés, már szerdán lehetett tudni, hogy pénteken óriási özönvízre lehet számítani a Jászkunságban, valóban be is jött, 21 mm eső ömlött le alig 20-25 perc leforgása alatt Szolnokra. A borzalmas vízelvezetés miatt pedig emiatt rengeteg kis tó keletkezett a városban, előre borítékolható volt, hogy az első felhőszakadás kivégzi Szolnokot, így is történt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek