Az LMP megerősítette szándékát, önállóan indulnak Szolnokon

Ungár Péter, az LMP vezető politikusa és Tóth Áron, a párt szolnoki polgármesterjelöltje nem első alkalommal szól a megyeszékhelyen élőkhöz online sajtótájékoztató keretében. Megerősítették eddigi szándékukat, hogy a zöldpárt önállóan indul a városban, mert meggyőződésük szerint a helyi önkormányzati választásnak elsősorban a településekről kell szólniuk.

Tovább olvasom

Ungár Péter álszentnek és következetlennek tartja a Momentumot

Donáth Anna, a Momentum elnöke a közösségi oldalán fejtette ki, hogy aláírást kezdeményeznek az Európai Gyermekvédelmi Hatóság létrejöttéért, valamint hányingere van attól, hogy a Demokratikus Koalíció plakátkampányt indított „Isten? Haza? Pedofília!” címszavakkal a kegyelmi botrányra reagálva. Ungár Péter, az LMP vezető politikusa szerint ez álszent és következetlen.

Tovább olvasom

Ungár Péter véleménye szerint tegnap a hisztériaellenzék tüntetett

Az LMP társelnöke Facebookon írta le a véleményét a tegnapi ellenzéki tüntetésről. A DK, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd a közvetlen elnökválasztásért tüntetett, miután a Fidesz második államfője is botrányok miatt kényszerült lemondásra. „Az LMP jó döntést hozott, hogy nem vett részt a DK, az MSZP és a Momentum közös tüntetésén” – írta Facebook-bejegyzésében Ungár Péter, az LMP társelnöke. „A hisztériaellenzék tüntetése megmutatta, hogy a szellemi polgárháborút nem lehet összekeverni a gyermekvédelemmel, hogy a közvetlen elnökválasztás üres lózung és, aki a holnapi nap reggelén napirend előtti felszólalásban vesz részt az…

Tovább olvasom

Ungár Péter véleménye arról, amikor a fideszes miniszter kirúgja a Magyar Nemzeti Múzeum fideszes igazgatóját

“A létező dolgok ábrázolása, ez a szabadság maga” – írja az LMP társelnöke. Ungár egy írással szeretett volna válaszolni egy a Magyar Nemzetben e héten megjelent, az L. Simon László menesztése ügyében írt publicisztikára, ám a kormánypárti szócső lap elutasította, miszerint nem is terveztek erről vitát.

Tovább olvasom

Ungár Péter: Vannak, akik buzik. Essünk túl rajta, engedjük el

A homoszexualitását nyíltan vállaló LMP-s a bejegyzésében arról is írt, hogy “az emberek vagy férfiak, vagy nők, nembináris emberek nem léteznek”. „Most van a Pride-hónap, ezért a szokásos kultúrharcos tematika a tetőfokára hág. Ez a kultúrharc a budapesti Pride felvonulás idején lesz majd a magyar nyilvánosság egyik fő ügye, itt kínálkozik majd a lehetősége mindenkinek, hogy ízlés, családi háttér és baráti kör alapján besorolhassa magát vagy az egyedüli valódi nyugati értelemben vett jóembernek, vagy az egyedüli bátor fősodorellenes „régenmindenjobbvolt” forradalmárnak” – fogalmazott minapi Facebook-posztjában a melegségét nyíltan vállaló Ungár Péter.…

Tovább olvasom