Jelentős fejlesztések valósulnak meg Tiszafüreden

Az utóbbi egy hónapban belterületi utak fejlesztéséről és új parkolók, valamint játszóvár építéséről is írt lapunk Tiszafüred kapcsán. A településen most ismét beruházás kezdődik, ugyanis csaknem 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán.

Tovább olvasom

Az egész rendszer a korrupcióra épül a Boldog-ügyet kirobbantó kengyeli ex-polgármester szerint

Március 6-án, szerdán folytatódott a Boldog-saga sokadik felvonása: a vád a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közéletet figyelemmel követők számára jól ismert lehet, a Boldog Istvánhoz közhető csapat a hivatali befolyásával visszaélve igyekezett TOP-os pályázatokat befolyásolni, sőt, visszaosztással irányítottan választották ki a kivitelezőket.

Tovább olvasom

A helyi közösségeket és a közlekedésbiztonságot fejlesztik Tiszaszőlősön

A helyi közösségeket és a közlekedésbiztonságot erősítő fejlesztések kezdődnek a mintegy ezerkétszáz lakosú Tiszaszőlősön, ahol egy illegális hulladéklerakót is felszámolnak – ezt közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közleményben az MTI-vel.

Tovább olvasom

Rabruhát és egy köteg húszezrest kapott Boldog István a tárgyalásán

Mozgalmasan zajlott a Boldog-ügy tárgyalása, az kétségtelen: a cserkeszőlői tanúkat meghallgató, az egyik legnagyobb nyilvánosságra került Jász-Nagykun-Szolnok megyei korrupciós háló új felvonásáról mi is beszámoltunk, de jócskán maradt még izgalmas történés aznapról a Fővárosi Törvényszék környékén.

Tovább olvasom

Milyen meglepő: sok tanú másképp emlékszik a Boldog-ügyre

Bár a felszín alatt biztos lenne még mit keresgélni, a napvilágra hozott korrupciós ügyek közül egész biztosan Boldog István és csapatának története tekinthető a legfajsúlyosabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei esetnek az utóbbi évekből. November 8-án, szerdán a Fővárosi Törvényszéken tovább folytatódott a szövevényes háló kibogozása és a tanúk meghallgatása.

Tovább olvasom