MÁV: komoly változások a ceglédi és szolnoki vonalakon karbantartás miatt

A nem kevés változás pályakarbantartás miatt forgatja fel a megszokott menetrendet, ez pedig egyáltalán nem azonos azzal, amit a turizmus előtérbe helyezése miatt hétfőtől bevezet a MÁV. Kimaradó járatok is lesznek napi rendszerességgel, figyeljünk a részletekre.

Tovább olvasom

„Pálmafák nőttek ki itt a pusztán” – a jászapáti fideszes kudarc okait keresik

A 24.hu úgy ír Jászapátiról, mint az első olyan település, amelynek a Tisza Párt által támogatott polgármestere lesz. Az apáti kampányt a Szol24-en végigkövethették, de úgy tűnik, az országos sajtó is egyre inkább érdeklődik afelől, hogyan sikerült ledönteni Pócs János országgyűlési képviselő bástyáját.

Tovább olvasom

Nagy bajt mutat a tavalyi kompetenciamérés eredménye Szolnok megyében?

A diákok készségeinek és képességeinek felmérésére és értékelésére használatos kompetenciamérés eredményei az elmúlt években, főleg európai összehasonlításban hazánkban jócskán csalódást keltőnek számított. A tavalyi mérés adatait látva a Jász-Nagykun-Szolnok megyei fiatalok az átlaghoz képest továbbra is lemaradva szerepeltek, illetve jelentős különbségek vannak Nyugat-Magyarország és a keleti országrész között.

Tovább olvasom

Óceánparti stílusú otthonodban minden napot nyaralásként élhetsz meg!

Az otthonunk a béke és nyugalom szigete lehet, ahol minden részlet minket szolgál és a kikapcsolódást támogatja. Az Ocean Air stílusú lakberendezés pontosan ezt az érzést hivatott megteremteni: a tengerparti szellő frissességét, a homokos partok melegét és a végtelen óceán nyugalmát hozza el a négy fal közé.  A mömax Ocean Air kínálatában minden olyan elem megtalálható, mely segítségével tökéletes tengerparti hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. A kellemes natúr színek, a kék nyugtató árnyalatai, mind visszaköszönhetnek a nappali, háló vagy az étkező berendezési tárgyaiban, kiegészítőiben. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan érhetjük el ezt a…

Tovább olvasom