Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a kínai tulajdonban levő Tisza Szálló hamarosan újra kinyitna

Eredetileg azt ígérték, hogy május 31-én újranyit ez a patinás szálló és a hozzá kapcsolódó gyógyfürdő. Most viszont inkább úgy tűnik, hogy egyszerűen igyekeznek teljes csendben maradni a dologról, hátha a többség már elfelejtette. A jelek inkább arra mutatnak, hogy semmilyen újranyitás nem lesz itt a közeljövőben.

Tovább olvasom

HÉV-vonal, villamos és egy sportuszoda – Meg nem valósult álmok Szolnokon

Az évadzáró blogSzolnok előadás hangzatos címet kapott: Meg nem valósult szolnoki álmok. Bevezetésként Bajnai Zsolt elmondta, hogy az aktuális témáját egy tavalyi budapesti rendezvény ihlette. A főváros létrehozásának 150. évfordulóján a Vigadóban megrendezett eseményen felsorakoztatták a csupán tervekről ismert város képeit, így kedvet kapott, hogy ő is összegyűjtse a megyeszékhelyünk meghiúsult projektjeit.

Tovább olvasom

A Tisza Szálló az egyik legfájóbb vesztesége lehet Szolnoknak – fotók

Tisza Szálló. Mennyi szép emlék és kellemes élmény fűződik több generációra visszamenőleg azoknak a szolnokiaknak és persze az ország bármely szegletéből érkezetteknek, akik a Tisza Szálló és Gyógyfürdő szolgáltatásait vették igénybe. A helyiek jól tudják, ezt a sok ígérgetés ellenére ma már nem tehetik meg. A Szol24 összegezte a legfontosabb tudnivalókat, amiket a szálló és a gyógyfürdői rész kálváriájáról tudni érdemes.

Tovább olvasom

Így üzentek a helyiek az újranyitott, aztán ismét bezárt Tisza Szálló gyógyfürdőjének

Nagyon várták a helyiek, hogy újra kinyisson a Tisza Szálló gyógyfürdője, ami hivatalosan tavaly év végén meg is történt. Aztán jött a fekete leves, a megnövekedett víz- és csatornadíjakra hivatkozva hamar bezárt a hotellel együtt. Az elégedetlen lakosok a kifolyó környékére helyezett papírokkal mondták el határozott véleményüket.

Tovább olvasom

Továbbra is zárva marad a szolnoki Tisza Szálló és a gyógyfürdője is

Tavaly év végén nyitott ki újra a szolnoki Tisza Szálló gyógyfürdője, amit nagyon vártak már a szolnokiak. Aztán pár nap után úgy, ahogy volt, be is zárt a fürdő. Az ok: a megnövekedett víz- és csatornadíj. Remélték, hamar megoldódik a helyzet, de most újabb,távolabbi nyitási időpont látott napvilágot. Nagy öröm volt a szolnokiaknak, hogy ismét kinyitott a Tisza Szálló gyógyfürdője az év végén. Kicserélték a szivattyút, ami lehetővé tette azt, hogy ismét kinyithassák a közkedvelt fürdőt, illetve ismét folyt a gyógyvíz a közkifolyóból a szálló oldalában.  Aztán januárban be is zárt…

Tovább olvasom

Bezárt a szolnoki Tisza Szálló, a termálvíz sem folyik és a fürdő sincs nyitva – az ok prózai

Jelentősen megnövekedett a víz- és csatornadíj január 1-től. Ez azt jelenti, hogy a korábbi háromszázegynéhány forintról közel 1200 forintra köbméterenként a szolgáltatóknak, cégeknek. Ezt a költségnövekedést nem tudja elviselni a szolnoki Tisza Szállót üzemeltető cég. Elzárták a termálvizet, bezárt a nemrég nyitott fürdő is.

Tovább olvasom