Gyökerek a Gyökér úton? Elképesztően veszélyes forgalmi akadályok a szolnoki aszfalton

Az autónkban is óriási kárt tehet, nekiütközve a szembejövőnek lökhetjük, súlyos balesetet okozva ezzel, illetve ha valaki ijedtében elrántja a kormányt, az úgyszintén komoly következményekkel járhatna. Vajon ki szórakozik ilyenekkel Szolnokon?

Tovább olvasom

Szűnni nem akaró problémák a MÁV szolnoki vonalain – vannak, akik szerint ez szándékos

Az utóbbi bő tíz évben valóban messze volt a tökéletestől a MÁV működése, rengeteg volt a késés, a szolnoki vonal pedig mindig is az átlagosnál terheltebb volt. Az utóbbi hetekben azonban nagyon látványosan kicsúcsosodtak a problémák, amik abszolút mindennaposak. Van, aki szerint ez már nem lehet a véletlen műve.

Tovább olvasom

Direkt, bosszúból elütötte a biciklist, az autós tagadja, szerinte véletlen volt – videó

A videó alapján meglehetősen egyértelműnek tűnik, hogy az autós direkt üti el a biciklis futárt, akivel előtte összeszólalkozott. Aztán sofőrünk utána még el is menekül a helyszínről. Nehéz kimagyarázni, de a főszereplő a bíróság előtt megpróbálja. Tavaly októberben Budapesten, a VII. kerületi egyirányú Kisdiófa utcában egy autó szembe ment a forgalommal. Az esetet rögzítette egy szabályosan közlekedő autó fedélzeti kamerája, amin az is látszott, hogy a szabálytalanul közlekedő autó mellé odahajtott egy biciklisfutár, hogy kérdőre vonja. Ezután annyit látni, hogy a sofőr válaszul a kormányt a kerékpáros felé tekerte, majd…

Tovább olvasom