Boldog István exképviselő ügyében fordult Hadházy Ákos a korrupcióellenes hatósághoz, sokkoló választ kapott

Az Integritás (azaz “korrupcióellenes”) Hatóság rövid mérlegelés után megtagadta a Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által kezdeményezett vizsgálat indítását a Boldog-üggyel kapcsolatban. Történt ez annak ellenére, hogy a Miniszterelnökség beismerte: az országgyűlési képviselők beleszólhatnak abba, ki kapjon és ki ne kapjon állami (EU-s) támogatásokat, viszont ezekről a utasításokról nem készül hivatalos feljegyzés.

Tovább olvasom

A korrupció tökéletes példája a karcagi sámándob története

Az abszurd közéleti hírekre szakosodott magyar sajtófogyasztók azt gondolhatják, hogy már mindent láttak a kilátás nélküli kilátótól kezdve a víz nélküli csónakázón át a nyírmártonfalvi lombkoronasétányig, de a karcagi sámándob története még számukra is különleges erővel bírhat. Ismét bebizonyosodott, hogy a magyar leleményesség a plafont veri, ha a közpénzek „kreatív” elköltéséről” van szó. De honnan is kezdődött mindez?

Tovább olvasom

Ünnepeljünk, négymilliárdért kerül Karcagra az újjáépített Sámándob – van itt pénz

Varga Mihály pénzügyminiszter bármire talál pénzt a magyarországi költségvetésben, amire ő és Orbán Viktor szeretne. A tanárok és egészségügyi dolgozók béremelésére nincs keret, minden Brüsszel hibája. A karcagi “csoda”, az újjáépített Sámándobra viszont négymilliárdot sem sajnálnak elszórni. Elképesztő, Magyarország 2023.

Tovább olvasom

Olyan levelet tett közzé megyénkből Hadházy, ami teljesen ellentétes a kormánypropagandával

Hadházy Ákos független képviselő levelet kapott megyénkből egy védőnő férjétől. A képviselő nem írta meg, honnan érkezett a levél, de egy részen szerepel benne Tiszaföldvár. Talán onnan küldték a levelet, ami teljesen ellentétetes a kormánypropagandával és a Szolnok megyei fiodeszes képviselők hurrábejegyzéseivel. Hadházy bejegyzését idézzük, amiben a titkosszolgálat is felbukkan.

Tovább olvasom

MSZP-s kezekbe csordogáltak a milliók a zuglói tévéből

A 444.hu birtokába jutott az a dokumentum, amelyik a Zugló TV átvilágításának főbb megállapításait tartalmazza. A lap keddi cikke szerint feltárták, hogy kikhez folyt az önkormányzat pénze, tehát azt, hogy kik voltak a televíziót üzemeltető kft. alvállalkozói. Kiderült, hogy ezek jelentős részben szocialista politikusok vagy hozzájuk szorosan köthető személyek, cégek voltak. Közöttük van például ifjabb Kránitz László, aki Kránitz László MSZP-s politikus, volt országgyűlési képviselő fia. Párttársa, a szintén Győr-Moson-Sopron megyei MSZP-ből érkező Keizler Kálmán másfél millió forintot kapott a zuglóiak pénzéből. Az alvállalkozói listán szerepel Lukács Zoltán, az MSZP…

Tovább olvasom