Közösségi oldalon kívánják a halálát a túrkevei polgármesternek

Ennél még a Fidesztől is többet várna – írta Sallai R. Benedek, Túrkeve polgármestere, miután egy Facebookos csoportban olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egyenesen a halálát kívánták. Úgy fogalmazott, volt olyan kormánypárti csapat a városban, akiket szerettek az emberek, akik a városért tettek, azt viszont sajnálja, hogy a mostani nem ezek közé tartozik.

Tovább olvasom

Biztató levelet kapott a minisztériumtól a túrkevei polgármester

Régi vágyuk a túrkevieknek, hogy a kuncsorbai út fel legyen újítva. A közelmúltban egyeztetés is volt erről a város a Magyar Közút között, most pedig biztató levelet kapott az illetékes minisztériumtól a polgármester. Sallai R. Benedek azt közölte, hogy a sok “biztos nem” után némi biztatást kapott egy minisztériumi levélben. Mint megjegyezte, persze, lehet azt mondani, “hogy szegény az, aki ígérni sem tud”, de idáig ígéreteket is szűkösen kapott, és legtöbb helyen nem biztatták semmivel a kuncsorbai úttal kapcsolatban. Az ilyen fejlesztésekben a meghatározó Lázár János miniszter szaktárcája, és Ágh…

Tovább olvasom

Nem is akárhogyan jelentette be Sallai R. Benedek, hogy újraindul a polgármesterségért

Vasárnap hajnalban keltezett posztjában közölte Sallai R. Benedek túrkevei polgármester, hogy újraindul a polgármesteri címért. A város vezetője közölte: be szeretne fejezni sok dolgot, amit elkezdett, szeretne még megvalósítani elképzeléseket, s meg akarja mutatni „nagyjainknak“, hogy nem lehet úgy minden, ahogy ők szeretnék.

Tovább olvasom

Fokozott kátyúveszélyre figyelmeztetnek a 32-es főúton, a közút akciós megoldással vétette magát észre

Fokozott kátyúveszélyre figyelmeztetnek a 32-es főút. Infók, balesetek, hírek elnevezésű Facebook-csoportban. Mint írták, a 32-es főút egy szakaszán az út szélén lévő kátyú van olyan nagy, hogy nem lenne jó vége belehajtani. A Magyar Közút megoldása: tábla kihelyezése…

Tovább olvasom

Fokozottabb közterületi felügyeletet ígért Túrkevén a polgármester

Elegük lett a túrkeveieknek abból, hogy hogyan néz ki a közterület a városban. A nagyobb rend érdekében Sallai R. Benedek polgármester bejelentette, hogy január egytől a műszaki osztály létszámát egy fővel növelik, hogy több kapacitás legyen a városban akár szankciókig elmenő felszólításokra a közterület-használattal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Már egészen jól alakultak a dolgok a recski tábor körül, amikor a gondnokok bejelentették, visszavonulnak

Szomorú hírekről volt kénytelen beszámolni Sallai R. Benedek. Túrkeve polgármestere közölte, hogy hiába értek el kiváló eredményeket a város tulajdonában lévő recski táborral, egy nagy gond nyomasztja vállukat: a lelkiismeretes gondnokok átadják a stafétabotot.

Tovább olvasom

Meddig tartson a buli? Erről lesz döntés előtti közmeghallgatás Túrkevén

Néhány héttel ezelőtt döntött az önkormányzati képviselő-testület többsége arról, hogy a jelenlegi szórakozó- és vendéglátóhelyek nyitva tartását szabályozó rendeletet kész felülvizsgálni, érdemben megfontolva a hosszabb nyitvatartás lehetőségét.

Tovább olvasom

A jobb ellátás reményében átadta az idősek otthonát a reformátusoknak Túrkeve

Átadta az idősek bentlakásos otthonát Túrkeve önkormányzata a református egyháznak., Mivel az állam eleve több normatívapénzt biztosít az egyházi fenntartású intézményeknek, minden bizonnyal itt is nőhet majd az ellátás színvonala, míg a város más feladatokra tud koncentrálni.

Tovább olvasom