Közösségi oldalon kívánják a halálát a túrkevei polgármesternek

Megosztás

Ennél még a Fidesztől is többet várna – írta Sallai R. Benedek, Túrkeve polgármestere, miután egy Facebookos csoportban olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egyenesen a halálát kívánták. Úgy fogalmazott, volt olyan kormánypárti csapat a városban, akiket szerettek az emberek, akik a városért tettek, azt viszont sajnálja, hogy a mostani nem ezek közé tartozik.

Bár Sallai állítása szerint nem nézi a Facebookot, az egyik kollégája mondta neki, hogy a halálát kívánják, „akkor csak kíváncsi vagyok arra, hogy mi lehet az.”

„Nem lehet könnyű ennyi rettegés és gyűlölködés közepette élni, sajnálom, hogy nektek így kell. Tényleg sajnálom, mert hatással van a közhangulatra is, mert rendesebb, normális emberek, akik képesek valamit dolgozni is, előremozdítani is, ezeken a bejegyzéseken szörnyülködnek ahelyett, hogy pozitív energiák szabadulnának fel közösségi céllal” – írja a túrkevei Fidesznek címezve.

A felfokozott politikai torzsalkodást jól mutatja, hogy az általa mellékelt képernyőképen látható csoport neve: Sallai R. Benedek lapjáról kitiltottak csoportja. Többek között arról írnak, a polgármester már gyerekkorában sem tudott viselkedni és mindenkinél okosabbnak gondolta magát.

„Nem kívánom senkinek a halálát, de ez a mocskos rohadék sz*rházi polgármester igazán kilehelhetné már a lelkét. Szívesen dobnék rá egy lapát trágyát” – olvasható a megdöbbentően agresszív hozzászólás.

Sallai azt írta, örömmel távozik a város éléről, ha Túrkeve többsége ezt a mentalitást preferálja és leváltják a júniusi választáson. Sajnálja a gyűlölködőkben levő elszomorító érzéseket és nyugalmat, szeretetet kíván a hétköznapokra.

Kép: Sallai R. Benedek Fb

Kapcsolódó cikkek