Kannibálokkal majálisoztunk a Ligetben és megnéztük, hogy halad a strand építése

A tavalyi, Ormos Imre Parkban megrendezett Családi Majális idén visszatért bölcsőjébe, a Tiszaligetbe. A nagy hagyománnyal bíró rendezvényt ismételten a Szolnoki Sportcentrum szervezte és bonyolította le. A légváron, csúszdán, körhintán, dodzsemen túl olyan sztárfellépők várták az arra járókat, mint Szandi, vagy az Animal Cannibals. Ha már ott voltunk, kérdeztünk is. Többek között a Tiszaligeti Strandról és arról is, vajon tavaly miért nem itt korzózhattunk a munka ünnepén.

Tovább olvasom

A jászberényi tankerület megtilthatta, hogy a polgármestert is köszöntse május 1-jén a fúvós zenekar

Régi hagyomány már, hogy a Jászság fővárosában zenés ébresztővel, térzenével készül a Palotásy János Zeneiskola fúvós zenekara. Az előre meghirdetett helyszíneken ilyenkor étel és ital mellett ünneplik a jászberényiek a majálist, a fúvósok a mindenkori polgármester otthona elé is ellátogatnak. Vagy ellátogattak. A Szol24 értesülései szerint mondvacsinált indokokra hivatkozva arról döntött a Jászberényi Tankerületi Központ, hogy ennek most vége.

Tovább olvasom

Tiszafüreden kutyaszépségversennyel készülnek a majálisra

A helyi önkormányzat adta hírül, hogy második alkalommal is szépségversenyt tartanak a tiszafüredi kutyastrandon, méghozzá kifejezetten a majálisi forgatagban. Egész napos, kutyás és családi programokkal várják az érdeklődőket, a fókuszban végig az állatok lesznek.

Tovább olvasom

A szolnoki Tiszaligetbe is sokan kilátogattak piknikezni, bár ott nem volt majális

Felháborító! Ezt mondta egy idősebb hölgy a szolnoki tiszaligetben arra a kérdésre, hogy idén a Fidesz miatt nem tartottak majálist a ligetben. Hozzátette, más, kisebb költségvetésű helyeken bezzeg tudtak városi majális rendezni, az ő lányáék is Ceglédre mentek át. Ugyanakkor a Fidesz egy parkban majálisozott.

Tovább olvasom