Tiszafüreden kutyaszépségversennyel készülnek a majálisra

Megosztás

A helyi önkormányzat adta hírül, hogy második alkalommal is szépségversenyt tartanak a tiszafüredi kutyastrandon, méghozzá kifejezetten a majálisi forgatagban. Egész napos, kutyás és családi programokkal várják az érdeklődőket, a fókuszban végig az állatok lesznek.

Cuki kutyusokkal találkozhatunk május 1-jén a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban, hiszen a Tisza-tó szépe kutyaszépségverseny kerül megrendezésre. Kortól, fajtától és nemtől függetlenül bárki benevezheti a kedvencét, a végső döntést és értékeléseket egy szakmai zsűri fogja meghozni.

Ahogy említettük, a középpontban végig az állatok lesznek. A színes programok mellett a Szurkolók az Állatokért állatvédelmi előadást tart, lesz jótékonysági tombolasorsolás, a gyerekek pedig állatasszisztált terápiás kutyás ügyességi versenyen mérhetik össze tudásukat.

A tematika nem véletlen, Tiszafüreden csaknem hagyománnyá vált, hogy a majálison valamilyen kutyás program is van, majd tavaly úgy döntöttök, önálló rendezvényként jelenik meg a Kutyás majális.

A program helyszínéül szolgáló Mancsos Pancsoló 2019-ben elnyerte a Szállás.hu Év Turisztikai Attrakciója II. helyezését, emellett Füred is egy állatbarát település, ahol igyekeznek minden lehetőséget megragadni, hogy hasznos információkkal és tudnivalókkal edukálják a lakosságot a felelős állattartással kapcsolatban.

További részletekért ide érdemes kattintani.

Képek: tappancssegitokutyasok.hu, Tiszafüred önkormányzata

Kapcsolódó cikkek