Több hónap csúszással, de elkészült a szolnoki csomópont fejlesztése

Megosztás

A Nagy Imre körút-Jósika úti csomópontban a jelzőlámpás forgalomirányítás kiépítése és aszfaltozás zajlott, ezen időszak alatt a Szolnokon gépjárművel közlekedők  a 2×2 sávos szakaszon forgalomkorlátozást tapasztalhattak. Ennek vége, ugyanis több hónap csúszás után, de elkészültek a munkálatokkal.

A marási munkákat április 11. és 12. között végezték, majd az aszfalt kötő- és kopóréteg terítésére és a burkolati jelek festésére került sor. Az útszakaszt a mai napon adták át a forgalomnak, ami sokaknak lehet öröm, hiszen a kivitelezés időszaka alatt torlódások és sávlezárások akadályozták a közlekedést.

A 32-es főút szolnoki szakaszán, a Nagy Imre krt. és Jósika út csomópontjánál a munkát tavaly ősszel kezdték, majd télen szünetelt, idén tavasszal viszont nagy sebességre kapcsoltak.

A lakossági véleményekről ebben a márciusi cikkünkben írtunk bővebben: a hozzászólók sérelmezték, hogy az elmúlt hetekben érdemi munkavégzés a területen nem zajlott, majd feltették a kérdést, hogy vajon ha idén áprilisban aszfaltoznak, akkor átlátszó lesz az aszfalt? Mert az útburkolati jeleket már felfestették! Erre megismételték, hogy ideiglenes a mostani festést, az állandót majd az aszfaltozás után kapja meg a terület.

Képek: Lovas Ferenc/Szolnokon beszélik Fb

Kapcsolódó cikkek