Magyarország étele 2025 – A kun hagyományokra épülő magyar konyha kerül középpontba

A hagyományoknak megfelelően ismét elindult a nevezés a Magyarország étele elnevezésű, melegkonyhai szakácsversenyre, amelyre december 15-ig lehet jelentkezni mindazoknak, akik meg akarják csillogtatni a főzőtudományukat, a kidolgozott recepteket pedig december 29-ig kell beküldeni.

Tovább olvasom

Újszászon felmondták a népkonyha szolgáltatást

Dobozi Róbert, Újszász polgármestere egy Facebookon megjelent bejegyzésben közölte a lakossággal, hogy a települési népkonyha szolgáltatást eddig végző ÉLIM Szolgálat október 31-i hatállyal, előzetes értesítés nélkül felmondta. A megoldás érdekében tárgyalásokat folytatnak.

Tovább olvasom

Dicséretes – Nem a kukában végezte a jászberényi bisztróban megmaradt étel

Néhány nappal ezelőtt nyitott a Jászság fővárosának legújabb kávézója és bisztrója, a Birs. A Lehel vezér tér 29. alatt található vendéglátóhelyről a Szol24-en is beszámoltunk, hiszen igazán innovatív módon két alkalommal is ingyenes kóstolót tartottak a helyi fiataloknak, hogy az ő beleszólásukkal készülhessen el a végső menü. A Birs a napokban újabb piros pontot szerzett.

Tovább olvasom

Szolnoki menükörkép – hol, mennyiért, mit haraphatunk ebédszünetben

A nemrégiben megjelent fagyiszemlénk után, úgy gondoltuk, hogy ideje megnéznünk milyen lehetőségeink vannak Szolnokon, ha menüzni szeretnénk. A nyári kánikula és az élelmiszerárak drasztikus növekedése miatt gyakran érezhetjük úgy, hogy a mindennapi főzés több szempontból is megterhelő. Lássuk mit, hol, mennyiért kapunk, ha hagyjuk, hogy mások főzzenek.

Tovább olvasom